foggy
Da i mene je ubila, a i igrao sam dosta (bas tako nesto 30-40 sati) ali ipak odustao.
Mozda jedared kad bas ne budem znao kaj.
Sad u januaru zatvaramo na 10 dana ali to cu iskoristiti da konacno opalim FF7Remake (tuzno da do sad nisam)

sanzo Trojka je i meni neki srednji rang, ali više je se slabo i sjećam. Dvica je definitivno najjači SO, prvi isto nije loš. Ustvari, prva 2 su najbolje od serijala što se može odigrat, a 4. je baš onak nekak ni dobar ni loš, zasja u nekim trenucima a u drugima mi je bilo muka i bauljao sam okolo. Mene je @xenosphear nagovorio, although xeno je fanatic/fanboj 😃 Nisam požalio, 80h mi je relativno bezbolno prošlo, a i trebao mi je JRPG fix. Grafički je čak i oke, ali lokacije, osvjetljenje i neki reljefi su baš last last gen.

Ja osobno čekam remaster dvice, a jedinicu imaš, čak sam i recu za FFA radio, i guide...Ako već imaš volje, igraj rađe jedinicu.

AbelKOsMos Definitivno ima boljih u žanru, 7/10 je onak neki prosjek with great moments, za ljubitelje žanra nekad dosta, za skeptike i one koji nabiju predrasude a budu, moglo bi isplivat samo negativno.

foggy Trenutno sam na TitS the 3rd, ali stavit ću na listu za neku dalju budućnost. Zanima me serijal, ali uvijek mi je teško nagovorit se da počnem nešto sa više nastavaka i potencijalno par stotina sati igre.

foggy
      A nije ni cudo da moji foggy toliko voli Final Fantasy 7 Remake nakon svih ovih drloga sto igras FF7 R stvarno onda i ispada najbolja igra ikad izasla.

Miro Yes mister Hannal Montanal. I ti si mi neki JRPGej, a nisi odigrao drloge zanra.

Miro Sram me dovoljno jer sam cuo za to, a jos vise kad sam vidio to tebi na listi, ljudi me zaustavljaju na putu do pekare i pitaju jel to istina, govorim da nije, da ne vjeruju, ali duboko u sebi znam da je.

Enivej, nocas sam igrao malo post-game i osim sto su svi najednom spuzve, zabavio sam se u areni. Dogurao sam do ranka 20 u team borbama, tam je krenula patnja i krenuo sam kat po kat u prvi bonus dungeon. Ide, sporo, ali ide. Morat cu malp craftat equipment

foggy
            Ko nema Hanna platinu nije gamer

5 dana kasnije

Sorcerer kako dobar spotify link. Nisam znao da je tako fino implementiran na forumu.

Bit će da ne kužim japanski, jer neke stvari iz P5 ne nalazim.: (

Zero You never saw it coming?

Zero Bit će da ne kužim japanski

習う!

molim vas, nemojte me banat zbog korištenja japanskog na forumu. neću više, obećavam.

k Čim nađem autohtonu učiteljicu japanskog (koja ujedno želi i produbiti poznavanje hrvatskog jezika). Ovako je otprilike zamišljam: Giphy - shizuka nakamura japanese GIF

Naravno, kad bude podučavala mora biti pristojno obučena, ne ovako da me dekoncentrira. Nisam zahtjevan, prošla bi tradicionalna japanska školska uniforma, just sayin.

6 dana kasnije

foggy turn based borba je bas za cilanje. nema stresa, nema mahnitalog udaranja po tipki kao u ff7r, nema zurbe, nema time limita i gluposti. udjes u borbu, odes se pokenjat, vratis se i ajmo dalje di smo stali.

mjesec kasnije

f_i_c_o Btw. kakav ti je YS IX ? Planiram odigrat svakako samo trenutno me trailsi drže, persona 5 čeka svoj red, a i novi nier dolazi za nešto više od mjesec dana ... teške muke bogami

jako dobar, pedantan i luksuzan JRPG. završio sam ga sinoć. da nisam previše lijen pisat o video igrama, da nije nedjelja i da nema sto utakmica za gledat možda bi napisao malu, slatku recenziju za igru u stilu starih gaming časopisa (a možda i hoću!!).

kad već spominješ "p5", važno je da ti kažem da "ys ix" u velikoj mjeri izgleda kao igra koja je nastala s velikom ljubavi nihon falcoma prema "p5". mislim da je većina nihon falcom studija popunila cijeli persona compendium u "p5". (postoji još dosta "modernih" i "AAA" naslova s kojima su bili vidno inspirirani (pa čak i Marvel filmovi), ali o tome (možda) više neki drugi put).

pomalo blasfemično bi bilo da ti preporučim da odigraš "ys ix" prije "p5", pa to ni neću napravit (lol), ali moraš znat da je "ys ix" dosta toga posudio od "p5", a i više od duplo je kraća igra; i jako je dobra. (16/20 ;P)

teške muke, indeed.

Nisam igrao Final Fantasy VI, pa me zanima koja je verzija bolja? Pročitao sam da dosta ljudi hvali GBA verziju kao definitivnu zbog dodatnog contenta koji su ubacili, mislio sam nabaviti PS1 verziju preko PS3, jel očito da PS4 remaster s trofejima neće izaći ili barem ne još podulje vrijeme, ali navodno loading time između borbi i menija je ogroman, a s druge strane GBA ima malen ekran i ne odgovara mi previše.