Raziel Jebiga, ne moraju ni bit smiješni nije cilj da se ovdje natječemo čiji će skrinšot bit ljepšeg krajolika ili neće bit nikako. Mislim, svako može stavljat svoje skrinove i pokoji komentar uz njih ali ti neizravno želiš da ne postam ono što imam ili mora svaki skrin proći tvoju cenzuru da li da se posta ili ne? Ljudi skulirajte se!

TLOU 2 (ss: 18.02.2021.)

1 / 3
u prvom i zadnjem skrinu Abby mi je zapela između dvije građevine i nikako izaći od tamo, zbagovala se pa sam morao čitavu dionicu nanovo prelazit.

Arturov odlazak u lov po zadnje krzno potrebno za novu torbicu...

Vide se sve ljepote i detalji koje je R* napravio; zora, izlazak sunca, jutarnja magla uz rijeku koja stvara dugu, kolorit koji prikazuje prohladni zrak blizu planine....
Zbilja vrhunski engine i bolesni detalji...

@f_i_c_o

ok, kakvi su ovo alkemičarski lonci i magični modovi pa "nihon falcom" igra izgleda kao da je s ps3, a ne ps2? hahah

igram ys ix trenutno i želim da izgleda ka ovaj tvoj "trails of cold steel" (predpooostavljam da je "tocs"?)

k

Dobro pretpostavljaš 😃 , to je ToCS 3 a izgleda tako jer:

Su grafičke postavke zakucane do kraja.

Btw. kakav ti je YS IX ? Planiram odigrat svakako samo trenutno me trailsi drže, persona 5 čeka svoj red, a i novi nier dolazi za nešto više od mjesec dana ... teške muke bogami 😒

TLOU 2 (ss: 21.02.2021)

Malo strasti u surovom svijetu ne škodi.

J. Kennedy kao Jacqueline Kennedy, haha!

J. Cooper, tak se prezival tip kojeg je Joel ubil, uklapa se i sa inicijalom J kao Jimmy, definitivno se radi o njegovom stanu. (prva Joelova žrtva u TLOU 1)

Jel moguće screen sa PS5 prenjeti nekako direktno na FFA forum?