kazem ti da imam poprilican backlog..lol
Taj problem je čest kod gamera, a još je gori ako si isti ljubitelji RPG-ova.
Prosječan jrpg uz minimalno istraživanje zahtjeva minimalno 40h, u to vrijeme završiš sve Unchartede i Crasheve (to je 8 igara). Barem rpg igračima nije problem imat ogroman backlog.

Odigrao davno Kingdoms of Amalur i igra je odlična, alii..Njen problem je hrpa hrpa gamebreaking bugova koji stvarno ubiju svaku želju za igrom, stvarno loša priča koja se kroz cijelih 30-40 sati čini nebitna i igra ne pruža nikakav izazov..

Na čemu si igrao?

Jer ja sam KoA odigrao na X360 i zbilja se ne sjećam da li sam imao ikakvih problema s bugovima. Nikakvo crashanje, barem koliko se ja sjećam.
Ali dobro, na prošloj generaciji se većina multiplat naslova bolje vrtila na X360 konzolama. Moje osobno mišljenje. Ne smijem napisati ČINJENICA jer bi onih par napravili šitstorm.

Sad si mi ubio volju za replajanjem.

EDIT:
Kasno se palim danas; sad sam tek skužio provokaciju. Ančartede ti ja ne igram, prijatelju, niti bih ih ikad ikome preporučio.

Na PCu tako da moj post uzmi sa dozom rezerve, na konzoli je vjerojatno puno stabilnije.

Edit: nije bila provokacija pošto vidim da obitavaš samo u jrpg dijelu foruma, bila je čisto usporedba što se sve da odigrati u vremenu dok se kompletira jedan recimo Tales naslov.

bila je čisto usporedba što se sve da odigrati u vremenu dok se kompletira jedan recimo Tales naslov.
Kužim kužim, zajebavao sam se. (inače hejtam sve od Naughty Doga, pa otud onaj reply)

Moj mozak funkcionira po principu ne daj više od 100 kn za nešto što se može prijeći u 10 ili manje sati. Osim ako, naravno, nema dobar replay value (tipa Resident Evil). Ja te kratke igre (koje mi se svide) obično odigram po nekoliko puta, pa mi opet dođe kao da sam odigrao jedan RPG.
¯_(ツ)_/¯

Inače, malo sam guglao i vidio da se dosta ekipe na Steamu žalilo na crashanje. Velim, zbilja se ne sjećam da li je bilo problema sa ''mojom'' X360 verzijom.
Dok god nije bugovito k'o Fallout, dobro je.

Zašto hejtaš ND?

Shining Resonance Refrain

https://store.steampowered.com/app/809890/Shining_Resonance_Refrain/

Jel netko čuo za ovaj naslov, igrao ili ima nekih iskustva? Prvobitno je izašao za PS3, pa kasnije PS4. Sad dolazi još i na Switch, Xbox One i PC (Steam). SEGA je izdavač, i sviđa mi se trailer i gameplay koji sam malo pogledao.

U Japanu je izašao pristojan broj iz Shining serijala, na Zapadu valjda jedino Shining Force serijal. Meni je na wish listi i uzimam Metal pack čim izađe.

Ako Matsuno išta novoga napravi, skupa ćemo dijelit sriću. Mislim, bit će od onog Unsung Story nešto, nova ekipa koja radi na tome ekšli nešto i radi. (Znam jer sam to kickstartao...)
Playdek (originalni developer) je mudro pokupio novce, potrošio ih i odustao od projekta. Imena dream teama (Matsuno, Sakimoto, Yoshida) su iskoritili isključivo za podizanje hypea jer su znali što ona znače.
Little Orbit su SVOJIM novcem kupili IP i svojim novcem pokrenuli ponovni razvoj. Što bi značilo da im Playdek nije ostavio niti novcica. Jedan od najsramotnijih Kickstarter projekatav i prava pravcata pljačka.

Inače, ako već pričamo o Matsunu, još uvijek ne staje. Mislim da se nešto kuha:

https://www.resetera.com/threads/yasumi-matsuno-reminisces-about-ogre-battle-tactics-ogre-and-the-cancelled-ogre-battle-3.44225/#post-8215496

Zašto hejtaš ND?
Imam svoje razloge, a sudeći prema tvojoj PSN kartici ni ti ih baš ne voliš. Tako da...
¯_(ツ)_/¯

Nisu baš japanski, ali već nemamo generalni RPG thread pitat ću ovdje - je li tko igrao Bound by Flame i Or Orcs and Men?
Ne izgledaju baš nešto impresivno po videima, ali nešto me lagano privlači pa me zanima vaše mišljenje ako ste ih isprobali.

Najveći je šit što na netu ne mogu naći kompletni OST iz BbF; ova stvar koja počinje na 5 (i ''zaoštri'' na 5) zvuči kao nešto iz Metroida.

https://www.youtube.com/watch?v=tpjc5j_FT4A

Fakin osom.

Radije odigraj Surge i Lords of the Fallen nego Bound by Flame ako ti je do soulslike igre.

Ma jok, tražim nešto u stilu Kingdoms of Amalur, Dragon's Dogma, Fable i tako to (po pitanju borbe).
Soulsborne igra nije Soulsborne igra ako nema onu staminu koja se troši, a Bound by Flame mi ne djeluje tako već kao regularni hack 'n' slash.

Uzmi u obzir da neću kupovati ako je za PC, tako da ''čekaj neko sniženje'' komentar nije potreban. :)

Bojim se da mi PC nije dovoljno jak za te 2 igre koje mi preporučaš. Šteta, Surge lijepo izgleda.

Ma jok, tražim nešto u stilu Kingdoms of Amalur, Dragon's Dogma, Fable i tako to (po pitanju borbe).
Soulsborne igra nije Soulsborne igra ako nema onu staminu koja se troši, a Bound by Flame mi ne djeluje tako već kao regularni hack 'n' slash.

Uzmi u obzir da neću kupovati ako je za PC, tako da ''čekaj neko sniženje'' komentar nije potreban. :)

Bojim se da mi PC nije dovoljno jak za te 2 igre koje mi preporučaš. Šteta, Surge lijepo izgleda.
nabavi ih za ps4

Bound by flame je tip igre koji igras ako stvarno nemas sto... nije vrijedno niti vremena niti int prometa koje ces potrositi dok ga downloadas.

Veigue
BbF je prosjek od igre. Imaš puno boljih igri na tu tematiku, vjeruj mi.

Igrao sam to na Boxu. Nije loša igra, ali nije ništa posebno.

Inače, sknuo Lords of the Fallen po tvojoj preporuci. Naći ćemo vremena za to.

9 dana kasnije

Icek™ vidim da igraš Cosmic Star Heroine. Kakav ti je?

Igru mi je Moonflax preporučio. Atmosfera i OST kao da igram igru na PS1. Početnih 2-3h čak i mlako, no poboljšava se I sada mi je vrlo dobra. Priča je tako tako, no borbe su odlične old school na poteze, podsjećaju na Chrono Cross. Likova ima puno, od vrlo dobrih do lošijih. Cijena je mala stoga najtoplija preporuka.