Stavljam *** pored igara koje su mi se svidjele i za koje smatram da bi trebao pogledati. Da li će se tebi svidjeti, ja ne znam.
Ar nosurge Plus: Ode to an Unborn Star***
- Igrao i platinirao, nije loša (7/10 imo)
Child of Light - Complete Edition
- Nisam igrao.
Demon Gaze
Demon Gaze II
- lol ne
Disgaea 3: Absence of Detention
Disgaea 4: A Promise Revisited***
- Prešao četvorku na PS3, zarazna igra. Trojka mi još stoji na polici. Koliko sam upoznat, Vita verzije imaju DLC-e i dodatke i... da, to moraš nabaviti.
Dragoneer's Aria
- Nisam igrao, ne djeluje zanimljivo.
Exist Archive: The Other Side of the Sky***
- Uf, spiritualni nasljednik Valkyrie Profile igre. Hardkor. Nije za svakog. Meni je super, i priča je dobra.
FINAL FANTASY Tactics®: War of Lions
- Eh, preferiram PS1 verziju i onaj prijevod. WoL nisam mogao igrati jer su maknuli ovaj intro.
https://www.youtube.com/watch?v=J4CWnmPL6aM
i stavili neku pederanu.
Ako nikad nisi igrao FFT, moraš znati da mi je to, nakon sedmice, najbolji FF naslov. Da, tako je dobra. Ali preferiram PS1 verziju, kao što rekoh, pa si to nabavi. Piratsku, jer mislim da nije izašla u Europi.
GOD WARS Future Past
- Nikad čuo.
Grand Kingdom***
- Igra koja je prilično lagana, ali ako ćeš ganjati platinu najebat ćeš se. Odličan sistem borbe. Isto kao i Exist Archive, ovo nije igra za svkog, ali meni osobno je jedan od dražih na Viti.
Gungnir™
- Isto nemam pojma što je to.
Lost Dimension***
- Dobra igra. Malo prelagana, ali priča je zanimljiva i ima fora mehaniku. Naime, kako se penješ po tornju, tako otkrivaš da su u tvojoj grupi izdajice i moraš ih otkriti i maknuti. Osim prvog lika u igri, svi drugi izdajnici su random odabrani - ne možeš save/load svoj odabir, ne možeš unaprijed pogoditi tko je izdajica, ne možeš manipulirati... Baci oko na ovo. Čak sam planirao ovo opet igrati. I budem, kad nađem vremena.
Lunar: Silver Star Harmony
- Drži se PS1 verzije te igre (Silver Star Story) i njegovog nastavka (Eternal Blue). Izbačene su mnoge stvari, nažalost.
Persona 2: Innocent Sin
Persona 3 Portable
Persona 4 Golden***
- Tu se nema što puno pričati. Trojka mi nije na must play jer ju nikad nisam završio, a četvorka košta samo 70 kuna... To moraš imati. Dvojka ti se možda neće svidjeti jer je ''prastara''.
Ratchet & Clank™: QForce
- Ne.
Shin Megami Tensei: Persona Full Game
- Vrijedi isto što i za Persona 2.
Soul Sacrifice™ Delta
- Nisam igrao.
Tales of Hearts™R + 6 Tales of franchise Costumes set!
- Još uvijek nisam završio. Nije loša igra, ali je jedna od lošijih u serijalu.
The 3rd Birthday®
- Smeće. Dobar OST, doduše.
Tokyo Xanadu
- Nisam igrao, ali budem. Imam na PC-u.
Trillion: God of Destruction
- Nisam igrao.
WORLD OF FINAL FANTASY®***
- Igra o kojoj mogu samo hvalospjeve pisati. Ako si fan serijala, a znam da jesi, nemaš što čekati. Najslađa FF avantura ikad!