Takve igre teško da će ikad biti. Xenosage mi nisu baš sjele, a sad imaš Xenoblade Chroniclese koji su super. Ali naravno, ništa više neće biti Xenogears.
A prvi je turn-based, levelanje, ima tu špeka za to. Manje nego ostale, ali prva Parasitka je posebna.
Dvica najbolji PS2 JRPG. Trica me se nije toliko dojmila, jedinica dobar uvod u dvicu. Dvica je sve.
Malo igrao tricu, 4. jebena, petica smeće najveće ikad.
Prva da, druga ne.
Uf, svršavanje. Posudio mi davnih dana kolega s gameplay foruma, uživao sam u igri.
Nikad ih završio osim drugog, prtljao par puta i na PS1 i na PSP-u, ali uvijek stao pri kraju. Nisu loši.
Prva da, druga mnjeh, Extreme double mnjeh, Grandia III mi je bila čak ok, ali ničeg se više ne sjećam
Prvi JRPG na PS1 koji sam igrao, i urezao mi se za 3 života. Obožavam igru, ali dvica nije toliko dobra. U dvici ima onih challenga koje ne možeš napravit bez gamesharka i tih dodataka. Razguzio sam oba.
Preskočeni dragulj kojeg nikak da zaigram.
Prvi da, drugi mnjeh. Prvi mi je bio top, imam sva živa oružja.
DRugi, prvi, peti, trica, četvorka. Tierkries nije bio skroz loš. Izašao ENG patch za onaj japanski na PSPu ali cujem da je govno igra. Sad čekam Eiyuden Chronicles od iste ekipa (i onda nema ništa takvo?)
Šuška se neki remaster. Sigurno nije istina. I bolje, neka legenda odmara.
Nemoj sad stat, nismo ni na pola 😃