Legendary_Hero Tales of Berseria mi ima najlošiji combat od svih Tales of - koje sam odigrao i jednostavno ju nisam mogao završiti.
Ja ne znam stvarno otkud tebi takvi kriteriji 🙂
Berserija je stvarno razradila combat, imam 160h jer sam išao na platinu, i igrat sa svim likovima je gušt totalni. Onaj Claw mode kad ona vrišti je uf, predobar. Svakako bolji combat nego u Vesperiji, svakom sljedećem Talesu, nekih ranije… Oni raniji su bili ograničeni i sporiji, zato su ih razrađivali kroz nastavke. Ali reći da Berserija ima najlošiji combat je totalna glupost, sorry.
Legendary_Hero Da, bilo je fora drawat magije i razmišljati koliko će biti dovoljno, iako to nije poanta sustava već da sve drawane magije junctionaš na statove tako da 100 Aure na STR daje max od 255 (dajem kao primjer, iako mislim da Ultima daje STR 255). Osobno vrhunsko implementirani sustav koji čini FF8 iznimnom igrom.
Pa da, a neke magije imaš samo jednom, i dobiješ 3 komada po drawu, pa onda sine 20 minuta čupaj iz Seifera dok te gangbanga. Igra nema nikakav progress sastisfaction u pogledu razvoja likova osim što igru možeš strgat na početku s tim super fantastičnim sustavom. Da ponovim, ja igru obožavam. Ali totalno su je sjebali tam gdje nisu trebali.
Also, limit breakovi koju su random? Super stvar, nema bolje.