Sorcerer iskreno moze ih biti sramota. Taj de-master ce biti takav fuseraj da ce se izvoditi losije nego GameCube verzija koja je isla u 60 fps. Iz trailera za remaster da se vidjeti da se izvodi u 30 fps i ne planiram podrzati ovakav inferiorni port.

Sorcerer Bandai Namco i Monolith Soft navodno rade na Baten Kaitos: Eternal Wings and The Lost Ocean Remake,

Sorcerer ali će biti Nintendo Switch ekskluziva

Sorcerer ovo je odlicna vijest. Monolith je ubjedljivo meni najbolji dev unazad 5-6 godina, a baten kaitos zasluzuje ponovno izdanje.

Torgue ali će biti Nintendo Switch ekskluziva

Tu nista ne čudi kad je Monolith Soft. nintendov studio.

17 dana kasnije

foggy

Live A Live je igretina, samo takva. Meni najveće iznenađenje prošle godine i vrlo lako jedan od najboljih remakeova koje sam imao prilike igrati.

Toliko svježine i kreativnosti na jednom mjestu, a stara je gotovo pa 30 godina.

kabegami

Ok to ima smisla, zbunilo me je jer se kratica koristi za nešto drugo 😃

Podsjeća na suikoden, moglo bi bit zanimljivo ako priča bude na razini.

kabegami Bas sam kolegi pricao kako banalni i jednostavni razgovori u toj igri prste necim posebnim, manje je vise. Skroz simple price, a tako efektivne i dobro napisane. Odlican koncept starih igara tesko je nadmasiti.

Sorcerer Jesi ti ikad odigrao ijednu igru iz ove teme? Imam feeling da nisi i da samo konstatiras.

ThaUrban

Dragon Quest VII, Dragon Quest VIII, Dragon Quest IX, Dragon Quest XI, Persona 3, Persona 4 , Persona 5, Shin Megami Tensei III, IV, V, Xenoblade, Xenoblade 2, Xenoblade 3, Tokyo Mirage Sessions #FE Encore, Live A Live, The World Ends With You, Kingdom Hearts , Kingdom Hearts II, Kingdom Hearts III, Tales of Arise, Pokemon serijal

Sorcerer

Ljudi obicno pocnu sa pokemonima ili ff-om, a ti hardcore odmah nocturne 😃