kabegami AbelKOsMos Editirao sam post. Na mobu mi se vidjelo kako je trebalo a tek dolaskom na komp sam skužio da s uopće ne vidi dobro.
Sorcerer Novi Monster Hunter bi mogao biti najavljen na Tokyo Game Show 2023 https://wccftech.com/next-monster-hunter-may-be-announced-during-tokyo-game-show-2023/
Sorcerer Koei Tecmo u suradnji sa TYPE-MOON i Aniplex radi akcijski RPG Fate/Samurai Remnant koji bi trebao izaći 2023. za PS4, PS5, NS i PC
Sorcerer Nenajavljeni naslovi ce vjerojatno biti multi-platformski naslovi pošto Sega zahtijeva da budući Atlusovi naslovi budu multi-platformski “In 2023, starting with the release of the Persona 3 Portable and Persona 4 Golden remasters, we’re also planning several unannounced titles. Please look forward to them!” Atlus Teases Several Unannounced New Titles for 2023
Sorcerer Bandai Namco on why Tales of Symphonia was chosen for a remaster, possibility of other remasters, more
maverick Sorcerer iskreno moze ih biti sramota. Taj de-master ce biti takav fuseraj da ce se izvoditi losije nego GameCube verzija koja je isla u 60 fps. Iz trailera za remaster da se vidjeti da se izvodi u 30 fps i ne planiram podrzati ovakav inferiorni port.
Sorcerer Bandai Namco i Monolith Soft navodno rade na Baten Kaitos: Eternal Wings and The Lost Ocean Remake, ali će biti Nintendo Switch ekskluziva
Torgue Sorcerer Bandai Namco i Monolith Soft navodno rade na Baten Kaitos: Eternal Wings and The Lost Ocean Remake, Sorcerer ali će biti Nintendo Switch ekskluziva
maverick Sorcerer ovo je odlicna vijest. Monolith je ubjedljivo meni najbolji dev unazad 5-6 godina, a baten kaitos zasluzuje ponovno izdanje. Torgue ali će biti Nintendo Switch ekskluziva Tu nista ne čudi kad je Monolith Soft. nintendov studio.
kabegami foggy Live A Live je igretina, samo takva. Meni najveće iznenađenje prošle godine i vrlo lako jedan od najboljih remakeova koje sam imao prilike igrati. Toliko svježine i kreativnosti na jednom mjestu, a stara je gotovo pa 30 godina.
foggy kabegami Bas sam kolegi pricao kako banalni i jednostavni razgovori u toj igri prste necim posebnim, manje je vise. Skroz simple price, a tako efektivne i dobro napisane. Odlican koncept starih igara tesko je nadmasiti. Sorcerer Jesi ti ikad odigrao ijednu igru iz ove teme? Imam feeling da nisi i da samo konstatiras.
sanzo kabegami Ok to ima smisla, zbunilo me je jer se kratica koristi za nešto drugo 😃 Podsjeća na suikoden, moglo bi bit zanimljivo ako priča bude na razini.