JRPG igre
Ne igram te njegove mobilne izdrkotine, nabijem ga na kitu
Evo uzeo DQ 11 S da jos jednom odigran najdrazi rpg na ps4 konzoli.
Ali san uzeo i DQ 1, 2 i 3 na switchu to nisan nikad odigra.
Cak gledan i FF nastavke za switch jer FF 7, 8 i 9 su neigrivi na ps4 i velikom tv-u a mozda ce ovamo biti bolje
- Uređivano
Miro Cak gledan i FF nastavke za switch jer FF 7, 8 i 9 su neigrivi na ps4 i velikom tv-u a mozda ce ovamo biti bolje
FF7 je posebice ruzan, nebitno na cemu igrao. Medjutim patnja ce biti manja u handheld modu, iako samo mrvicu. Ako cu biti iskren, savjetujem ti da ih sva tri zaobidjes jer su graficki tipicne ruzne ps one igre koje ni beskonacna kolicina nostalgije vise ne moze spasiti.
Osim sto je FF7 OG i dalje igra svih vremena. Mijenjam je za sve druge odmah i bez da trepnem.
Ali pazi ove rasprave:
"Joj, da igram FF7,8 i 9 na svom Switchu, PCu ili PS4..."
Tesko vam je momci, stvarno tesko.
Slažem se, sedmicu nisam igrao na PS4, ali FF8 i FF9 remasteri su strašno loše odrađeni i radije igram PS1 verzije unatoč manjku speed moda.
Likovi su ok ali pozadine su mutne ko vrag iman osjecaj da san slip
Molin te ne spiminji PC kao nesto za gaming
Hvala
wolf ako si odigrao remake ff7 vjerujem da ti je postao jasno zasto petnajstica ne valja... Jrpg u kojem ne mozes razumjeti pricu i sa losim sustavom borbe?! To je losa igra
Crnipetarpogani Jrpg u kojem ne mozes razumjeti pricu
To je losa igra
Slazem se. Tako je meni sa DQ11.
Pozadine i jesu sam problem i ne zamislivo mi je kako su uopče tako i pustili igre u prodaju i još ih nazvali Remastered verzijama. Bolje da su portali PS1 verzije i ubacili trofeje i to je to.
Ovo je neki Fire Emblem, jelda? Ali koji ako itko zna?
- Uređivano
yakuza_stinger
Prva slika je Fire emblem za gba, inace je burning blade, ali mi nismo dobili nastavak na ime jer je to prvi izdan na zapadu.
Druga slika je sacred stones