sanzo Legendary_Hero Kratko sam igrao ps1 verziju i to prije dosta godina, nije prestrašno ako baš nemaš mogućnosti emulirat, ali osjeti se to kašnjenje na svakoj akciji.. U toku cijele igre ćeš izgubit par sati samo na ta učitavanja. S druge strane prednost je da je zvuk u toj verziji puno kvalitetniji, pa ako ti glazba nešto znači( a ff6 ima odličan soundtrack ) možda će ti i to utjecat na odabir.
Legendary_Hero sanzo alexy Teška odluka. Jel postoje u ijednoj od verzija sličice govornika odnosno portreti?
alexy Legendary_Hero PS1 verzija je igriva, a učitavanja postanu očita tek kad probaš GBA verziju i direktno usporediš. Nećeš pretjerano falit ako ideš sa PS1, plus imaš ekstra FMV-ove i malo bolju kvalitetu zvuka.
Legendary_Hero alexy Baš su ih prepolovili. Pretpostavljam da je to slučaj i sa FFV pošto je došao ako se varam u antalogiji zajedno sa FFVI na PS1? GBA pretpostavljam superiornija verzija i u tom slučaju?
alexy Legendary_Hero Mislim da V nije imao dodatnog sadržaja, ali ne mogu sjetit. Kako god da okreneš, bit će ti oke, srž svega je uvijek tu.
k Odigrat ću novi RPG Sakaguchija na iPhoneu u 2021. Dragi Lastane, izrazi moj (i . . . Sakaguchijev ?!) idiotizam u postotcima.
Miro Evo uzeo DQ 11 S da jos jednom odigran najdrazi rpg na ps4 konzoli. Ali san uzeo i DQ 1, 2 i 3 na switchu to nisan nikad odigra. Cak gledan i FF nastavke za switch jer FF 7, 8 i 9 su neigrivi na ps4 i velikom tv-u a mozda ce ovamo biti bolje
maverick Miro Cak gledan i FF nastavke za switch jer FF 7, 8 i 9 su neigrivi na ps4 i velikom tv-u a mozda ce ovamo biti bolje FF7 je posebice ruzan, nebitno na cemu igrao. Medjutim patnja ce biti manja u handheld modu, iako samo mrvicu. Ako cu biti iskren, savjetujem ti da ih sva tri zaobidjes jer su graficki tipicne ruzne ps one igre koje ni beskonacna kolicina nostalgije vise ne moze spasiti.
Legendary_Hero Miro Slažem se, sedmicu nisam igrao na PS4, ali FF8 i FF9 remasteri su strašno loše odrađeni i radije igram PS1 verzije unatoč manjku speed moda.
Sanader Miro Evo uzeo DQ 11 S da jos jednom odigran najdrazi rpg na ps4 konzoli. Gdje, vani si naručio il sa storea?
foggy Ali pazi ove rasprave: "Joj, da igram FF7,8 i 9 na svom Switchu, PCu ili PS4..." Tesko vam je momci, stvarno tesko.
Miro Legendary_Hero Likovi su ok ali pozadine su mutne ko vrag iman osjecaj da san slip foggy Molin te ne spiminji PC kao nesto za gaming Hvala
Legendary_Hero Miro Pozadine i jesu sam problem i ne zamislivo mi je kako su uopče tako i pustili igre u prodaju i još ih nazvali Remastered verzijama. Bolje da su portali PS1 verzije i ubacili trofeje i to je to.
Crnipetarpogani wolf ako si odigrao remake ff7 vjerujem da ti je postao jasno zasto petnajstica ne valja... Jrpg u kojem ne mozes razumjeti pricu i sa losim sustavom borbe?! To je losa igra
maverick Crnipetarpogani Jrpg u kojem ne mozes razumjeti pricu To je losa igra Slazem se. Tako je meni sa DQ11.