https://noisypixel.net/fantasian-pc-port-sequel-possible-sakaguchi/
Oh, da bar!! Baš bih želio odigrati Fantasian.
https://noisypixel.net/fantasian-pc-port-sequel-possible-sakaguchi/
Oh, da bar!! Baš bih želio odigrati Fantasian.
nisam vidia da je iko posta, a još su prilično vrući ovi zadnji screenovi novog ys-a iz zemlje izlazećeg sunca, tako da . . . pasite oči, plešite, pjevajte, plačite . . .
btw, čita sam malo o novom nastavku i . . . producent kaže da s ovim ys-om targetiraju mlađu populaciju. sama ta ideja da nekakvi japanski i ostali (puno manje bitni) tinejđeri igraju novi ys u vlakovima, tramvajima, krevetima, sobama u kojima koncept sunčanih zraka ne postoji—objeručno liječi moju depresiju.
ys igre su apsolutni chill i apsolutno dobro provedeno vrijeme. to je sve šta sam tia reć. byeee
Lacrimosa of DANA je fantastican jrpg sa odlicnim i jedinim kojim priznajem action combatom.
Jedva cekam desetku!
Hmm, grafika je PS3 - dobro je, osjeti se napredak.
Lacrimosa je jebena, dok me Monstrum Nox nije baš katapultirao s nogu. Trebao bih dat ponovno šansu.
Monstrum Cox mi je super iskoristio skok i penjanje, ali tu nekak staje to sve. Nije me van tog dojmio. A Celceta mi je bila još gora. Desetka izgleda identično kao devetka, samo se nadam da će otić van grada, ne volim kad je sve u kamenu.
Meni je grafika sasvim dobra. Čini mi se da se i iz screenshotsa da viditi da ce se akcija dogadjati i van grada.
Želimo release date!
Izgleda super. Lagano mi se vraća hype.
Glatko se izvodi, svijet je raznolik baš kao i postava likova. Čeka se!
Mobilna igra je opisana kao FF za mobitele (znam, znam… mobitel, bljak!) sa dobro razrađenim loreom i svijetom. Prema tome trebalo bi biti dobro. Ako kojim slučajem neće biti… igra je u razvoju skoro 8 godina… neka se pljusnu (i vrate mobitelima).
Inače:
Sve što je Falcomu trebalo je kvalitetan motion capture. Izgleda APSOLUTNO SJAJNO!
Hype na najjače!
kabegami Izgleda APSOLUTNO SJAJNO!
I zvuci.
Ys 8 je bio pobjeda od igre. Zanimljiv cast of characters, fantasticna mjuza, dobar combat, fino doziran side content, taman duljina te raznolike i vizuaono privlačene lokacije. Ovo zadnje je posebice vazno jer su tu spustili loptu u Ys IX i drago mi je da iz svega vidjenoga Ys X ide stazama osmice.
Ys je jos jedini jrpg serujal kojem se, uz xenoblade, bas veselim i to sa sigurnošću da nece usrati motku.
f_i_c_o ovo jako baca na Lacrimosa of Dana take da je Hype na razini
Poop8 izgleda