maverick Pa kažu ti u traileru da možeš i tako igrati

Volim kad uopce ne mogu tako igrati

maverick Pa kažu ti u traileru da možeš i tako igrati.

Znam. Ali koliko sam shvatio to samo vrijedi za Action Phase ali tu je još uvijek Reaction Phase u kojem moraš imati aktivni input ako želiš izbjeći štetu. Valjda…

kabegami zašto bi želio izbjeći štetu? To nisi mogao ni u klasičnim turn-based jrpg.

Još kažu da možeš spustiti kontroler i igra se sama igra lol. Što lajkam jer me to podsjeti na FF12, iako sumnjam da je level programiranja AI ista blizu onome u FF12, tj uopce ne kužim šta su htjeli reći s time, ali svejedno lajk. Bolje već sada izgleda i zvuči od FF7 Remake lol.

foggy Volim kad uopce ne mogu tako igrati

Pričam o turn based. Kazu da možemo igrati i klasični turn based. Barem daju izbor, ne vidim šta je tu loše?! Ili bi radije opet silovao tipke kao u ff16 i 7 remake, bez jebenog izbora prebacivanja na turn based?

maverick Pričam o turn based. Kazu da možemo igrati i klasični turn based. Barem daju izbor, ne vidim šta je tu loše?! Ili bi radije opet silovao tipke kao u ff16 i 7 remake, bez jebenog izbora prebacivanja na turn based?

Znam sto pricas, na to i odgovaram. To sto imamo 2 opcije znaci da taj studio ima upola manje vremena radit na razvijanju jednog i drugog kvalitetno. Bit ce to velik zalogaj, pogotovo potrefit boss fajtove i random encountere da za oba stilla sve savrseno fita. Concern velik.

foggy kužim. Tu si u pravu. Držim fige jer izgleda kul igra.

herc

I ovo sam želio staviti ali se nisam nikako mogao sjetiti kako se zove! Baš me zanima kako će ispasti na kraju.

herc Izgleda kao mobilno govno. Nadam se da je to samo povrsinski tako

foggy

Definitivno a jos najavljen i 1 i 2

Samo cekan oce izaci kakvo specijalno izdanje ili ce biti samo digitalija

Evo doslo CE izdanje za Dragon Quest i moran van reci da davno gluplje gore i jos skupo izdanje nisan vidija

foggy

Cili dan rifresan stranicu samo cekan kad ce staviti a ono kurac i 220e

Jebote