JRPG igre
- Uređivano
Pa jel to moguce , da ne moramo cekat po par godina
Nisam nekad tome pridodavao pažnju ali primijetio sam kako me do sada niti jedan indie JRPG nije razočarao. Tako da sada, uz Wandering Sword pazim i na ovo dvoje:
Uzduž i poprijeko. Još sam na kraju skoro plakao jer sam ga završio. Svaki slobodan trenutak sam potrošio na igru, toliko mi je bila dobra.
Sad igram Astlibra Revision, i ajme meni, kakva igretina. Jedna od onih igara koje su toliko zabavne da ti 2h igranja prođe u 15 min (doslovno, skoro mi je ručak zagorio neki dan )
kabegami Jako mi je drago to čut. Chained je igra po uzoru na Xenogears, Suikoden i FF naslove. Točno se to vidi i osjeti, a ono što je najbolje je da je 1 lik sve napravio, i sad imamo AAA naslove koji nisu sposobni doseći tu razinu kvalitete. I meni je bila genijalna, iako sam imao breaking bug i čekao patch 2 dana, no van toga ajme meni kakva igra.
kabegami Astlibra Revision
Šta to je, neka metroidvania?
foggy Šta to je, neka metroidvania?
Yep, sa elementima rpg-a i zapetljanom i posve suludom pričom. Likovi su zanimljivi, svijet također, combat je baš zabavan i igra leti. A tek soundtrack, na momente me podsjeća na Xenosagu 3.
Slučajno sam ga otkrio nakon što sam isprobao Loop8 i da:
foggy Poop8 izgleda
Bio si u pravu. Igra je DOSADA. Ok premisa, vrhunski vizuali (podsjeća na one stare old school anime kaj su nekad išli na TV-u) i odlična glazba te likovi. Ali kao sama igra, ovo je odron. Šteta propuštenog potencijala,
- Uređivano
@foggy @kabegami @herc @maverick
https://www.gematsu.com/2023/06/ys-x-nordics-details-phylleia-ezer-yolds-larg-odr-and-release-line
kabegami CLE ima čudnu naviku istu vijest podijeliti i na svom engleskom Twitteru.
Nije to navika već CLE za razliku od Falcom-a zna prepoznat poslovnu priliku, vidim da su nedavno dodali YS franšizu na svoj steam page
https://store.steampowered.com/publisher/CLE/list/88766/
Samo je pitanje vremena kad će YS X osvanut na toj stranici , a i community prijevod bi mogao nedugo nakon toga, YS igre imaju značajno manje dijaloga od Trails-a pa bi samim time i prevođenje trebalo biti brže
Pojavila se i Steam stranica za Star Ocean the Second Story R
Star Ocean 2 remake je najbolja vijest godine, ajme čekam ga od PS1 ere gdje mi je bio jedan od top igara u žanru. Baš mi dobro izgleda, paše mi sve što sam vidio i jedva čekam taj datum.