EDIT:

Tek sam sad skužio da se ne vidi dobro

Sakaguchi radi na novoj igri. Zanimljivo.

AbelKOsMos

Editirao sam post. Na mobu mi se vidjelo kako je trebalo a tek dolaskom na komp sam skužio da s uopće ne vidi dobro. Ha-Ha-Ha

Koei Tecmo u suradnji sa TYPE-MOON i Aniplex radi akcijski RPG Fate/Samurai Remnant koji bi trebao izaći 2023. za PS4, PS5, NS i PC

Nenajavljeni naslovi ce vjerojatno biti multi-platformski naslovi pošto Sega zahtijeva da budući Atlusovi naslovi budu multi-platformski

“In 2023, starting with the release of the Persona 3 Portable and Persona 4 Golden remasters, we’re also planning several unannounced titles. Please look forward to them!”

Atlus Teases Several Unannounced New Titles for 2023

Sorcerer iskreno moze ih biti sramota. Taj de-master ce biti takav fuseraj da ce se izvoditi losije nego GameCube verzija koja je isla u 60 fps. Iz trailera za remaster da se vidjeti da se izvodi u 30 fps i ne planiram podrzati ovakav inferiorni port.

Sorcerer Bandai Namco i Monolith Soft navodno rade na Baten Kaitos: Eternal Wings and The Lost Ocean Remake,

Sorcerer ali će biti Nintendo Switch ekskluziva

Sorcerer ovo je odlicna vijest. Monolith je ubjedljivo meni najbolji dev unazad 5-6 godina, a baten kaitos zasluzuje ponovno izdanje.

Torgue ali će biti Nintendo Switch ekskluziva

Tu nista ne čudi kad je Monolith Soft. nintendov studio.

17 dana kasnije

foggy

Live A Live je igretina, samo takva. Meni najveće iznenađenje prošle godine i vrlo lako jedan od najboljih remakeova koje sam imao prilike igrati.

Toliko svježine i kreativnosti na jednom mjestu, a stara je gotovo pa 30 godina.

kabegami

Ok to ima smisla, zbunilo me je jer se kratica koristi za nešto drugo 😃

Podsjeća na suikoden, moglo bi bit zanimljivo ako priča bude na razini.