Sorcerer Bandai Namco i Monolith Soft navodno rade na Baten Kaitos: Eternal Wings and The Lost Ocean Remake,

Sorcerer ali će biti Nintendo Switch ekskluziva

Sorcerer ovo je odlicna vijest. Monolith je ubjedljivo meni najbolji dev unazad 5-6 godina, a baten kaitos zasluzuje ponovno izdanje.

Torgue ali će biti Nintendo Switch ekskluziva

Tu nista ne čudi kad je Monolith Soft. nintendov studio.

17 dana kasnije

foggy

Live A Live je igretina, samo takva. Meni najveće iznenađenje prošle godine i vrlo lako jedan od najboljih remakeova koje sam imao prilike igrati.

Toliko svježine i kreativnosti na jednom mjestu, a stara je gotovo pa 30 godina.

kabegami

Ok to ima smisla, zbunilo me je jer se kratica koristi za nešto drugo 😃

Podsjeća na suikoden, moglo bi bit zanimljivo ako priča bude na razini.

kabegami Bas sam kolegi pricao kako banalni i jednostavni razgovori u toj igri prste necim posebnim, manje je vise. Skroz simple price, a tako efektivne i dobro napisane. Odlican koncept starih igara tesko je nadmasiti.

Sorcerer Jesi ti ikad odigrao ijednu igru iz ove teme? Imam feeling da nisi i da samo konstatiras.

ThaUrban

Dragon Quest VII, Dragon Quest VIII, Dragon Quest IX, Dragon Quest XI, Persona 3, Persona 4 , Persona 5, Shin Megami Tensei III, IV, V, Xenoblade, Xenoblade 2, Xenoblade 3, Tokyo Mirage Sessions #FE Encore, Live A Live, The World Ends With You, Kingdom Hearts , Kingdom Hearts II, Kingdom Hearts III, Tales of Arise, Pokemon serijal

Sorcerer

Ljudi obicno pocnu sa pokemonima ili ff-om, a ti hardcore odmah nocturne 😃

Covjek pametno preskočio jedan od most overrated serijala svih vremena zvan finalna fantazija.

Slučajno sam naletio na ovo… Moram priznati da mi je zaigralo srce kad se prebacilo na "gameplay".

Možda jednog dana. Možda!!

kabegami SE bi od toga napravio akcijsko govno, što im je trademark u zadnje vrijeme. Bolje da ništa ne diraju.

foggy

Obzirom da dijeli directora sa Live A Live, koji mi je dao barem malo nade, možda ipak postoji mogućnost da ostane vjerna originalu.

Ali koga ja zavaravam, u pravu si. 🙁