maverick plus skillovi koje otkljucavas u vesepriji nakon sto dovoljno koristis neko oruzje je stvarno dobar sustav koji pridonosi raznim taktikama i moze uvelike olaksati neke fightove.
Da, možeš pristupit borbama na 100 načina i sam sebi složit taktiku koju preferiraš. Otvori puno mogućnosti i nekako jedva čekaš da nađeš novo oružje, upiješ iz njega sve što nudi i onda slažeš dalje. Baš su mi s tim pogodili i pozdravljam, jako. Puno Talesa ima sličan sistem s tim skillovima, ali sad se više ne sjećam detalja iz ostalih.
maverick combat mi se odmah svidio kao i prvi theme kad zavrsis na otoku. neki elektro stih sa guitar riffs, MOZE!
Neo classic metal
maverick nisam spomenio koliko volim overworld u Vesperiji. volio bih da se vrati u jrpg i da se smanji taj open world koji je i ovaj zanr poharao.
E da, World Map <3 Jedna od meni isto najdražih stvari, baš jer su to u Talesima kasnije izbacili su sjebali motku, zato imaju toliko tih generičnih sranja da ispadne da putuješ do negdje. Ma dajte vi meni world map kao tu, napravite ga da ima smisla i puno tajni, da je zanimljivo i eto hita.
P.S Završio sam MH Stories 2 danas, 46h, svidio mi se, probat ću recu bacit ako stignem jer sutra krećem NEO igrat (nadam se da je barem upola dobar kao prva igra uf).