- Uređivano
Bas sam sad gledao combat trajler za taj Ys IX, sto bi woodie reka Svemirska deca. Borba se cini bezglavi button mash, samo nesto bljesti i skacu brojke po ekranu, grafika zastarjela i likovi svi zajedno 30 godina stari. Pass.
Bas sam sad gledao combat trajler za taj Ys IX, sto bi woodie reka Svemirska deca. Borba se cini bezglavi button mash, samo nesto bljesti i skacu brojke po ekranu, grafika zastarjela i likovi svi zajedno 30 godina stari. Pass.
foggy Jao majko mila pa to je živi užas, ne znam pol vremena kud mi bježi kamera
Igrao sam samo demo, ali ovo je i mene malo mučilo, + čudnovat lock on sustav koji se zaključa na neprijatelja sa jedno 1km udaljenosti. Pa mi se kamera počela okretati ko luda i ja skupa s njom.
Al da ga jedva čekam zaigrati, da. Možda ga i kupim sad preko vikenda. A možda i ne. A htio bih, trebao bih...
maverick sve 5. Moze biti stariji i od isusovog magarca kad mi izgleda teski prosjek spram nekih velikana. Mislim pricao si nesto za grafiku u xc reci, a ovo izgleda jos gore, a sad valja.
Ne sudim igru prije nego joj dam šansu. Samo neke koje su mi baš odbojne otpišem kad ih vidim. Ovo je Nihon Falcom, firma koja radi stare JRPG-e već hrpu godina, a to je ono što ja najviše volim i igram. Grafiku spominjem iz razloga da se spomene, a ne jer mene smeta. Jebe mi se za grafiku u igrama.
Na stranu velikane, to nije upitno i referenca, ovo je kao što sam rekao, dnevna doza JRPG-a.
kabegami Pa da haha, skačem nekud i odjednom dobijem epilepsiju haha. Stvarno su zdrljali taj dio igre, a svi ovi prije nastavci su baš bili solidni što se toga tiče, i jako tečni. Zbog kamere mi sve nekad ispada šlampavo. Probat ću danas još malo podesiti kameru.
sanzo Falcomove igre nikad ne izgledaju dobro, ali Dana je i unatoč tome među najboljim JRPG-evima generacije. Ne očekujem da je devetka na toj razini, ali svejedno će se odigrat.
Apsolutno. I mjuzu iz te igre mi malo tko može nadmašit. Devetka teško može do te razine, ali i da je razinu slabija, i dalje je to za mene obavezno i sigurno solidno iskustvo.
Mislim, što dalje, koju posluku porati Pa ovo je muzika za sva vremena.