Moja neplanirana nova konfa uletila taman za izlazak Cyberpunk ekspanzije, svemir me valjda voli.

Uglavnom, prva test igra jučer da vidim koliko dobro 4070 hendla sav ovaj RT tech - povukao sam sve slidere na high / ultra, upalio path ray-tracing, uključio framegenerator, DLSS na balanced (rezolucija 3440*1440p) i očekivao oko 40 FPS-a ako budem imao sreće, kada ono, zakucanih 60 i de facto se ne spušta ispod toga.

Sve kao na NVIDIA reklami 🙃

Okinem par screenshotova čim ulovim vremena, ali jebote, baš ću guštati kao prase u ovom next-gen iskustvu.

Deadwalker To je bila next gen igra prije next gena odmah po izlasku. Isto tako, kako te nije sram pričati o tehnikalijama igre i framerateu! Ha-Ha-Ha Šalu na stranu, uživaj u igri i settingu, zbilja je posebno iskustvo sve ukupno.

prayer budem sigurno. Odigrao sam Cyberpunk samo jednom do kraja (i to samo na izlasku igre) tako da se veselim ovoj finalnoj viziji igre s dodatnim contentom.

Deadwalker sve razumijem. Meni se poceo krcati backlog bez ikakvog razloga, a nije da imam viska love trenutno.. proci ce, valjda je faza

chono pričaj mi, kupio Baldurs Gate 3, nemam još par sati u njemu. I još par dobrih kupovina bez naznake kada ću imati vremena, ali hej, barem sada mogu uživati u grafici 🙃

Zajebanciju na stranu, ukazali mi se dobra prilika za komp pa je iskoristio. Ne ide to iz mene van, iako da, iritira me u zadnje vrijeme da PC gaming opet postaje sranje (tebe gledam Jedi Survivor). Budu, kao i uvijek, moderi spasili stvar.

Znači frame generation je tolko jebeno jak da 4070 sa path tracingom zakuca 60, a 3080 jedva vrti 10 average.

Nevidijo zlotvore pohlepni.

wooddiebone tu je još u kombinaciji DLSS 3.5 RT reconstruction, ali da, mislim da path RT ne ide bez frame generationa. Kurvinski od kožnatog, apsolutno.

chono mislio sam da dobiješ i nešto bolji perfomance u paketu.

Što nameće pitanje čemu time supportati onda starije serije grafičkih, a lockati frame generation na zadnju, imajući u vidu da DLSS 3.5 radi samo s path RT-om koji ima perfomanse kakve spominje Woodie🙃🙃

Deadwalker dlss 3.5 radi sa svim RT grafama, poboljsava i ray tracing, ne samo path tracing, a u tome mu pomaze AI utreniran da radi reconstruction. Ono sto tebi daje ogroman fps je frame generator.

Sto se tice performansi, mislim da je receno da dlss 3.5 i starija verzija daju jednak fps dok imas RT on

chono tnx na pojašnjenju, nisam znao. U biti dalje sve ovisi o developerima da implementiraju tu mogućnost u RT igrama, Cyberpunk je jedan od prvih (ako ne i prvi).

wooddiebone

Frame generator je dostupan u svim igrama ili samo u ovima u kojima ga developeri ubace?

Edit: našao na guglu.

5 dana kasnije

Prisa sam PhantomLiberty i izabra novi ending i bas je jebeno depresivan, zanima me koliko zapravo ima novi endinga ovisno o zavrsetku DLCa… Ja sam bas izabra neki sjebani 😅

Stvarno odlican DLC raznolike misije , gigovi su puno kvalitetniji nego u main igri prakticki male sidemisije, dog town jako dobro napravljen sve u svemu topcina.

Trebalo je samo dvije i pol godine da fixaju igru, ali eto, isplatilo se čekati za ovu prvu reprizu. Evo još par screenova:

Nakon 50 sati u igri prvi put naletjela pjescana oluja a da nije vezana uz misiju, i onda pocne i kisa.