Igrači se bune da igre nema i da stalno odužuju > izbace ju prije vremena i igra bude tehnički krš > devovi kažu da im treba vremena da poprave igru > igrači se opet bune da igre nema i da stalno odužuju...

10/10

Giphy - Meme Reaction GIF

I opet ce svi preorderat witcher4

Ja podržavam odgodu. Samo mi malo tesko cekati next-gen verziju. PS4 igara stoji od prvog dana zapakirana. Samo da next-gen update ne dode u 2. mjesecu kad izlaze sve moguće igre u 2022. 😁 jesu nabili sve u veljaču.

prayer

Nemoj ovo mješat sa nekim bunjenjem.
    Ovo je jednostavno sad smijanje.

Sad se vidi kakvu su igru izdali i kolko joj je još developmenta trebalo.
    A vjerojatno neće ni dostić razinu konu bi trebali da pokriju pola obećanja.

Me brini, izaći će u drugoj polovici ožujka kad voda dođe do grla. To će ujedno biti i jedan od najljenije izdanih portova. Neće to biti upgrade nego jedno sasvim novo poglavlje novih problema s igrom.

Cijela ova najava i novi roadmap su u biti vijest da ne misle više ništa raditi ove godine, a ne najava next-gena.

Pa neka se odmore ako trebaju, devovima sigurno nije tako lako uz takav menadžment. Dali su svima priliku za povrat igre, svatko tko je to želio mogao je isto i učiniti. Svi koji su kupili igru i zadržali igru apsolutno se ne bi trebali buniti, ako ste im ponovno odlučili pokloniti povjerenje da će koliko-toliko popraviti igru, onda je jedino fer da budete i dalje strpljivi nadajući se najboljem. Naposljetku, na njima je da odluče koliko im stvarno treba vremena da to učine a zasad definitivno ostaje dojam da je igra izašla koju godinu prerano.

Čekate godinu dana...zamisli. Na PC-u čekamo 3-4 godine i duže konzolaške portove pa ne plačemo toliko po forumima. Jedini problem je što su lagali i izbacili nedovršenu igru na konzole, ali vračali u novac tko je zatražio. Ali kaj se čekanja tiče, nije da čekate na magnetsku rezonancu.

S obzirom da su im review-i na steamu sad mostly positive ljudi to već smatraju izgleda.

Neki to smatraju od prvog dana, jer nekih bitnih problema nisu ni imali. Prvo nisam se nadao čudu od igre, imam previše iskustva da vjerovao u šarene reklame, tako da očekivanja nisu bila na znam kakva. Drugo PC verzija je imala bugova, ima ih valjda i sada ali nijedan kakve smo znali imati prije 20 godina, da ne bi mogao završiti igru. Treće ima next gen grafiku a opet poučen iskustvom stvar je rješiva nadogradnjom hardvera, kaj sam i napravio. Nakon prelaska sa 6/6 i5 proca na 8/16 i7 rtx 3060 ti je prodisala punim plućima u ovoj igri. Na to su me izdresirali tokom godina, ako neće Muhamed brdu, hoće brdo Muhamedu.

Kaj su 6/6 i5 i 8/16 i7 procesori?

EDIT: aha coreovi i threadovi.

Moj i7 8/16 i RTX 3080 još uvijek ne mogu dobit više od 40 fpsa u gradu.

wooddiebone broj jezgara/thredova 6/6 znači šest jezgri bez Hyper-threadinga (virtualne jezgre) koje omogućuju slanje dva paralena zadatka na jednu jezgru. 8/16 znači osam jezgri hyper-threading. Inače uobičavano pisanje po tech forumima....4/4, 4/8, 6/6, 8/8. 8/16 itd.

Pocelo je. Dajte grafove.

Mene je u cijeloj priči najviše razočaralo sto su baš lažno oglašavali igru, pokušali manipulirati review procesom i de facto prevarili kupce koji su kupili igru za last-gen konzole, bez obzira što su kasnije (bili prisiljeni) ponudili(ti) refund opciju.
      Mene je igra sama po sebi bila nešto na tragu Deus Ex s većim levelima pa mi je bila dosta dobro iskustvo, no kako je zapravo vrlo linearna, ne vidim smisao reprize prije nego li izbace nove ekspanzije (ako se to ikada dogodi).
      Neka samo rade na popravcima pa ćemo vidjeti.

Deadwalker

Meni se nemre mjerit sa Deus Exom.
        Iako su Deus Ex igre puno manje, nude puno više supstance od Cyberpunka.

14 dana kasnije
        mjesec kasnije