Ne samo interakcija sa npc likovima i njihove reakcije, nego i to sto si spomenuo.
Ja sam ocekivao da ces moci uci na vise mesta ali ne moze i ako svagde pise open.
Ocekivao sam bolju interakciju sa prodavnicama.
Kao sto sam rekao sve je uglavnom posadjeno da sluzi prici i onda posle toga nema nikakvu svrhu.
Probajte se vratiti na ono mesto gde iza stola radi ona seksi devojka plave kose (dolls mesto mislim da se zove), nista ni da bekne ko da vas nema.
Policija uzas, kupovina vozila smor, kupovina odece takodje, ne mozes ni da vidis kako izgleda.
Fikseri su posadjeni po raznim krajevima i kad ih nadjes malo su bolji od pesaka.
Jednostavno nemas sta raditi a jesu rekli da prave naj zivlji grad ikad pun interaktivnosti.
I plus mnoge druge stvari....i onda na kraju kad dodaj ove mrave(ljude) po gradu koji ne sluze ni cemu......
Zato je meni taj grad sminka, lepo izgleda i to je to....sem ceste i puta nema nikakve svrhe.
Neke igre koje su puno starije su svojim gradovima dali vise srca i duse a da pritom nisu mogle da ostvare ni pola stvari koje se danas mogu.
Ali sad se vec vrtimo u krug.

Sa ove zgrade

je ovaj lik skocio

nista pretjerano novo ali eto mozda nekog zanima.

Najviše me zanima dali ćemo dobtiti besplatnu nadogradnju kada jedan dan izađe Enhanced Edition ili kako apsolutno svi developeri vole zvati - GOTY verziju

Valjda ce "sve" fixat do nextgen verzije

wooddiebone a ca si ocekivao lol! 😂 Oni prvo moraju fixat urgentne stvari, a to je upravo ovo iz patcha. Patch 1.2 ce biti slican, kao sto sam i napisao kada je objavljen roadmap. Tek u onom periodu dlca i dodatnih azuriranja, mozemo ocekivati vracanje sadrzaja. Ako se odluce na to naravno

Igra na PC se izvodi osjetno bolje sa 1.1 patchem koliko sam uspio primjetiti pogotovo sa RT refleksijama. U gradu mi se vrti oko 45-50 FPS gdje je prije znalo padati i ispod toga dok izvan centra tuče 60. Ne primječujem više onaj T-pose bug dok se voziš sa autom i čini se da su malo popravili policiju da se ne insta spawna već da joj treba nekih 5 sekundi. Skroz OK update stime da se radi više manje o zakrpi za bugove nego performanse. vjerujem da će optimizirati igru kako spada na kraju krajeva.

Ovaj patch je esencija Cyberpunka i CD Projekta.

Gomila praznih obećanja i laži da će isporučiti nešto, a na kraju dobijemo jedno veliko ništa.

Već dva mjeseca popravljaju igru, skinulo se već preko 100 GB patcheva, a nisu se maknuli s prve početne točke i nisu popravili baš ništa, baš niti jednu stvar.

weky Mora da je tako. Kad bi barem još netko imao svaki tjedan patch od 400GB...
      Oh wait, Call of Duty. 😂

Giphy - romeo must die wink GIF

prayer Igra na PC se izvodi osjetno bolje sa 1.1 patchem

Nothing else matters bajo moj

prayer Igra na PC se izvodi osjetno bolje sa 1.1 patchem koliko sam uspio primjetiti pogotovo sa RT refleksijama. U gradu mi se vrti oko 45-50 FPS gdje je prije znalo padati i ispod toga dok izvan centra tuče 60.

Jel to znači da su popravili 100% usage CPUa na intelu? Moram probati kad uspijem. Ak su to fixali, to je veliki upgrade s obzirom da mi zbog tog 100% cpu buga igra radi na 45 FPSa ako sam u rulji.
      Koji proc imaš?

wooddiebone Nisam siguran no nekako se sjećam da sam imao taj problem prije, sad se vrti negdje na 70% ako se ne varam. Imam ti i9 9900K na stock brzini. Inače bez RT reflections mi se igra i prije patcha vrtila oko 100 FPS-a i nikad nije padala ispod čak ni u centru.

Meni je na 10700 sve na maksimumu, RT na Psycho, refleksine na ultra vrtilo 80 fpsa izvan grada, 60-70 u gradu, CPU usage 60ak%.
        Kad bi došao među puno ljudi, palo je na 40-45 i CPU zakucan u stotku.

Imam G-sync i čak i on ima problema sa tim i kad se skupi puno neprijatelja stvarnp postane teško ciljati, pogotovo sa semi-auto oružjima.

Update:
        Još uvijek isto.
        Malo glađe radi, izgleda da je Gsyncu sad lakše popeglati, ali CPU još uvijek stotka i FPS nejde iznad 48.

Šteta.

Ne kužim što te muči Gsync? Kod mene sve normalno radi bez pucanja slike. A što se FPS-a tiče probaj smanjiti crowd density?

prayer
          Ma sve isto.
          G-sync je ok, ali koju god postavku u igri promjenio uvijek zakucava cpu na 100%.

To je bug, 10700 bi trebao vrtit igru dva puta, a ne da ga jebe crowd density.

wooddiebone Ma za to će doći patch da optimizacijom kad pokrpaju bugove, na to sam se pomirio 😁 To je više loša optimizacija nego bug.

Dropali službeni Modding alati.
            https://www.cyberpunk.net/en/modding-support

Sad kreće utrka.
            Tko će prvi popravit igru, modderi ili CDPR.
            Koeficijent je 4:1 za CDPR

Hoće li čonsonu prije isteći ban ili će doći mod koji će Adam Smashera pretvoriti u Thomas the Tank Engine?
            Koeficijent je 47:1 za istek bana.

Primam lovu na Revolut, minimalni ulog 50 kuna.
            Kuća uzima 20%.

Ajmo.

wooddiebone koji će Adam Smashera pretvoriti u Thomas the Tank Engine

Ko da nije već dovoljno jeziv.

11 dana kasnije

Evo sad su ih i kidnapirali

1 / 2

Mislim da je to izrežiran cirkus da malo ispadnu žrtvice. To im najbolje ide i opet će skupljati suze igrača i jeftine poene na suosjećanjima.
              Iskreno mi se povraća od njih.

A jebiga, mislili su da je password123 sigurna lozinka, nisu mislili bas sad jos i na security cijele price.

Po meni jedan od najboljih quest linea 🙂

17 dana kasnije
              10 dana kasnije

escoban čeka se update. ako izbace update i igra saka jebat cu im mater preko twittera. Pa će vidit oni svoga boga