S obzirom da su im review-i na steamu sad mostly positive ljudi to već smatraju izgleda.

Neki to smatraju od prvog dana, jer nekih bitnih problema nisu ni imali. Prvo nisam se nadao čudu od igre, imam previše iskustva da vjerovao u šarene reklame, tako da očekivanja nisu bila na znam kakva. Drugo PC verzija je imala bugova, ima ih valjda i sada ali nijedan kakve smo znali imati prije 20 godina, da ne bi mogao završiti igru. Treće ima next gen grafiku a opet poučen iskustvom stvar je rješiva nadogradnjom hardvera, kaj sam i napravio. Nakon prelaska sa 6/6 i5 proca na 8/16 i7 rtx 3060 ti je prodisala punim plućima u ovoj igri. Na to su me izdresirali tokom godina, ako neće Muhamed brdu, hoće brdo Muhamedu.

Kaj su 6/6 i5 i 8/16 i7 procesori?

EDIT: aha coreovi i threadovi.

Moj i7 8/16 i RTX 3080 još uvijek ne mogu dobit više od 40 fpsa u gradu.

wooddiebone broj jezgara/thredova 6/6 znači šest jezgri bez Hyper-threadinga (virtualne jezgre) koje omogućuju slanje dva paralena zadatka na jednu jezgru. 8/16 znači osam jezgri hyper-threading. Inače uobičavano pisanje po tech forumima....4/4, 4/8, 6/6, 8/8. 8/16 itd.

Pocelo je. Dajte grafove.

Mene je u cijeloj priči najviše razočaralo sto su baš lažno oglašavali igru, pokušali manipulirati review procesom i de facto prevarili kupce koji su kupili igru za last-gen konzole, bez obzira što su kasnije (bili prisiljeni) ponudili(ti) refund opciju.
    Mene je igra sama po sebi bila nešto na tragu Deus Ex s većim levelima pa mi je bila dosta dobro iskustvo, no kako je zapravo vrlo linearna, ne vidim smisao reprize prije nego li izbace nove ekspanzije (ako se to ikada dogodi).
    Neka samo rade na popravcima pa ćemo vidjeti.

Deadwalker

Meni se nemre mjerit sa Deus Exom.
      Iako su Deus Ex igre puno manje, nude puno više supstance od Cyberpunka.

14 dana kasnije
      mjesec kasnije
      7 dana kasnije

Patch 1.05 se testira na Steamu. Nosi li drasticni revamp sustava i fixeve istih, te ukljucuje li i next gen patch za Box i PS5? Nemam pojma

1 / 2

8 dana kasnije

You pray for rain, you gotta deal with the mud too. That’s a part of it...

​​​​​​​

Nabavio sam si i počeo igrati ovu igru, sviđa mi se atmosfera i detalji. Ima glitcheva na PS4 Pro ali daleko od toga da je neigriva. Zasad uživam.

ikral rekao bi ti sada da zasto nisi cekao patch 1.05, ali bolje ne pisati nista sto ima veze sa radom i rezultatima CDPRa 😂
        Samo igraj i napisi dojmove nakon prologa, kada krece dio gdje se vodila najzesca diskusija.

ikral za tvoje dobro, stani i cekaj jos malo