samurai82 Ja sam ju malo isprobao, svaki put kada izbace nnovi patch, i toliko me iritiraju neke stvari, da je to nemoguce.. Igram na ps5, i cekam next gen update 🙂
Deadwalker CDPR keeps fiddling at the edges of Cyberpunk's doomed world Just how realistic it is to expect 'better entertainment' from Cyberpunk 2077 is the elephant in the room, however. Each patch comes with voluminous notes and fixes an absolute tonne of bugs and performance issues, but under each announcement and on the CDPR forums you'll see players asking in vain for more substantial changes: improved NPC AI across the many different varieties, more interactive elements in the world, the 'opening up' of closed stores and other buildings. It's all stuff that, at this moment in time, seems like a bit of a pipe dream, and it's highly questionable whether Cyberpunk 2077 will ever be a fundamentally different experience from what it is now.
renda Nadaju se uzalud, igra bude ostala kakva je, popeglali budu kaj se da, i to je to, nema izmisljanja tople vode i dodavanja kojekakvih novih gameplay elemenata, znaju i sami da imaju kaj imaju, a to je nist jebiga
fensisuperstar prayer renda Sačekaj next gen patch, ako je iti malo sličan onome na PC inat ćeš dosta dobro iskustvo! renda To i planiram, nadam se da budu uspjeli bar priblizno PC-u nekaj sklepat renda Nadaju se uzalud, igra bude ostala kakva je, popeglali budu kaj se da, i to je to, nema izmisljanja tople vode i dodavanja kojekakvih novih gameplay elemenata, znaju i sami da imaju kaj imaju, a to je nist jebiga jebote @renda ti kao da imaš u sebi 2 lika koji se međusobno bore za mišljenje 😃 ako misliš da se igra neće promjeniti i da neće biti bolja u gameplayu i ostalom ćemu se onda nadaš next gen patchu btj? odluči se više 😃
renda prayer pa ista je na svim platformama, samo je graficki sjebana na ps4, ne rqdi se samo o grafici, daj milion put smo to presli
krpa Pa generalno je prihvaćeno da je dobra igra zar ne? Nešto kao što bi bio koji noviji Fallout ali sa bugovima koji mogu biti sve od smetnje do većih problema na base PS4 (gdje i nije baš toliko neigrivo po meni). Igru je potkopala vlastita firma s PR-om i suludi hype, ne i njezine stvarne vrijednosti ili nedostatak istih po meni.
weky krpa Pa generalno je prihvaćeno da je dobra igra zar ne? Nope. Generalno je prihvaćeno da su pokrali igrače koji su kupili igru na temelju neispunjenih obećanja i drugih laži. Generalno je prihvaćeno da je igra tehničko rasulo i da nakon sedam mjeseci patcheva nije popravljeno ama baš ništa. Generalno je prihvaćeno da je gameplay toliko banalan i broken, da je igra na granici neigrive, a niti se ne trude bilo što promijeniti po tom pitanju.
Sterlok Kao prvo nije pokopan krpa nije pokopana jer zaradili su fenomenalno i izlazi DLC. Svako malo se piše o istoj i sl. Napravili su nekoliko velikih grešaka. igra je izašla u beti...ali ni prva ni zadnja, kome nije žurba veliku većinu igara treba krenuti igrati mjesecima od izlaska. nisu trebali izbaciti igru za stare konzole i lagati da je igriva na njima. Sve ostalo samo pohvale, igra je jako dobra.
renda Ako je tebi igra dobra, jebeno, uzivaj, meni nije, misljenja ne, cemu odma downvoteanja i negative 😉
Flipper Sta sad hoćete reći da bezveve još čuvam zapakiranu PS4 verziju igre čekam PS5 patch tamo negdje za 4-5 mjeseci? Nisu rece rekle da igra ne valja. Ne mislim na tehnički dio.
weky Flipper A budimo realni, inicijalno su se CD Projektu poklanjale ocjene šakom i kapom, jer nijedan portal nije želio negativan feedback igrača i odljev čitatelja. Kasnije, kad su igrači okrenuli ploču, također su i portali.