chono7
Pa ne moram ne prihvatit tuđe da bi iznio svoje 😉

Likovi su stvarno nevjerojatno napravljeni.

wooddiebone ok, uzmi si ingame Ellie iz tlou2 i usporedi sa ovim. Meni dosta, da ne spamamo topic.

Ingame modeli u praksi (većina slučajeva) jesu isti kao u cutscenama pa se teselacija i ostale tehnologije pobrinu da to na blizu izgleda ko da je drugi model.

Ovdje je najimpresivnije baš to što nema cutscena i sve je unutar interaktivnog gameplaya i opet su uspjeli postić takve rezultate.
    Ja ozbiljno ne kužim kak se to uopće vrti na PS4.

zgodan detalj s obzirom na kolicinu smeca u NCu:

na levelu 50 ovaj achievment za granatu sa detonate granade je skoro pa nemoguć ako te ne usere božja volja. otišao sam na sam jug mape gdje očito ne možeš proći preko granice
    mala digresija: doslovno izađu besmrtni turreti čim proviriš koji imaju auto aim i infinite range - sa svojim superspeed jumpom sam prošao barem 500-600 metara u sekundi i samo kljukao full healove svake sekunde sa 10k armora (što znači minus 1000 dmga) da bi me turret skinuo prvo 10-20-30-40-50 % štete po metku da bi me sa nakon toga 1 shotao. sa time da nisam išao kroz priču dalje ne znam ako kasnije možeš otići dolje i neću si spoilati. htio sam onako iz gušta probati proći granicu ali ovo fakat kao da pokušaš odjebat iz bosne u njemačku bez papira.

uglavnom otišao ja dolje na jug. full flat armor setup i krenem ja rešetati i spawna se jedno 30 vojnika i krene pucati. Najjače od svega dobijam 1 dmg ali ima onaj super asshole koji 1 shota ali njega se lako sredi ako samo čagaš grenejdz. (btw sa 10k armora e frajer torperida u facu sa shotunom primaš 1 dmg, pukne kutija sa petardama dobiješ 1 shot, doslovno ti armor ne radi protiv explozija. a bome ni protiv melee udaraca). i pucamo se mi pucaju oni mene ubijam ja njih i vidiš jedno 15 njih stoji na najžešćem gaypileu (gaypile = kad se ekipa stacka jedan na drugoga). Ja krenem detonate granade i taman frajer ima blind granade. I matere mi udari blindi samo jedan dobije efekt. Od njih 15. bacim ja svoj brate ekipa vrišti ne vidi kurca.

i ponovio sam jedno 7 puta i shvatio da neće iči. Očito ili oni imaju šugave loše granate ili je RNG,

Htio pokrenuti iduću glavnu misiju, pojavilo mi se upozorenje "point of no return". Tako da idem čistiti preostale gig-ove (trenutno 45 street rep level) i nešto sitno side questova što mi je ostalo. Bez obzira, nekako mi je to "premalo mesa" za glavnu radnju 🙁

Ma armor je precjenjen.

Ne treba ti armor kad te nitko nemre upucat.
      Samo im pogasim oči, spreada se na sve okolo, flashbang radi zaostataka i movement speed+attack speed+usporavanje vremena kad te netko vidi i samo katana uletavanje.

Svi su mrtvi prije nego se igra vrati u normalno vrijeme.

Deadwalker i ja sam tu stao. riješio sam sve gigove pretpostavljam jer sam dobio achievmente. ostao mi je jedan quest koji se neće spawnati (znakić mi je ali se ne spawna). I imam jedan quest koji trebam rijesit. razočaralo me što sam tražio po wikipediji koji vendori prodaju što da bi na kraju ispalo da vendori imaju određene iteme ali se RNG spawnaju. tako da ako hoćete neke recepte morat ćete 50-100 puta i više izlazit iz trgovine i napraviti 24 sata reset vremena. jer se svaka 24 sata refresha inv.

Deadwalker ja sam dosao isto do te tocke, na tocno sam 50h igre, sidequestove sam gotovo sve rijesio, ostalo mi je od kerryja misija(mozda ih je i vise), mislim da je to to, jer ovih par sto su mi ostali nisu mi ni napeti beat on the brat i one trke, gigove sam rjesavao tu i tamo, policijske zadatke takodjer, rekao bih da sam taj dio mozda 30%-40% rjesio. nazalost taj dio igre mi je malo kao u starijim ubisoft igrama i nije bas nesto napet, rijesavam samo ako naletim u blizini.

steta main story je mogao a i trebao biti duzi, jer mislim da nema sanse da ima tu 20h, eventualno na najvecoj tezini. level 32 sam(ili 33) a street rep mi je vec odavno 50.

fensisuperstar
        Meni ti gig-ovi nisu nešto, sve više-manje na isti kalup, tu i tamo naletim na nešto dobro. Tako da ne znam ako mi se bude dalo to do kraja čistiti jer imam feeling da sam sve bitno riješio i da trebam u suštini završiti igru. Više mi ima smisla krenuti iz početka s novim likom, drugačijim skill treeom i odlukama. Nemam nažalost tvoju volju razviliti gameplay na proste faktore 😃
        Doduše, jedna stvar - ima smisla odraditi sve one gig-ove vezane za cyberpsycho napade? Mislim, teaser trailer za igru je izgrađen oko toga, a vidim da imam side quest koji mi broji koliko sam ih riješio do sada.

Deadwalker isplati se riješit sve gigove. XP. Pogotovo kasnije kad gig možeš propucati unutar 0.3 sekunde.
          Samo prođeš rafalom kao da je puerto rico poslije 10.
          Isto tako ako propustite neki unique možete ga kasnije pokupit osim ako vam lokacija nije zatvorena.
          Htio sam prije nego krenem kroz misiju dalje imat onak najkul looking armor ali doslovno sam totalno spižđen jer i dalje ne mogu upgrejdati naočale da dobijem 3 slota 🙁

Ja sam završio sa oko 90 sati i glavnu kampanju i 99% sidequestova tako da se slažem da igra ima mrvicu premalo mesa s obzirom da je sam dev najavljivao minimum 150 sati za totalno kompletiranje. Igra je dobra i isplatila se svake minute ali čini se veća nego što zapravo jest jer se gigovi prolaze jako brzo, bez obzira na to što ih ima podosta.

Uglavnom, moja ocjena bi išla negdje od 8 do 9/10, slično kao i za TLoU2.

Ma ne treba mi 150 sati, npr. na W3 sam po prelasku potrošio cca 70-80 sati, a imam dojam da je glavna radnja bila puno konkretnija i duža (a bez da je opet prerastegnuta kao npr. u prosječnom AC-u). Kao da nisu dali dovoljno prostora glavnoj priči, nego su utrpali u igru bezbroj gig-ova koji ostavljaju dojam to do liste kakvu imaš u prosječnom MMO-u. Velika šteta budući da je svijet zajedno s cijelim settingom super zanimljiv za istraživanje. Ono, fali mi questova na razini kvalitete za glavne sporedne likove (Panam, Judy, River i sl.), a nemam više što igrati osim gig-ova 🙁

Istina. Malo je takvih proširenih questova u odnosu na gigove.

Molio bih da ako radite slike koje graniče sa 10k rezolucijom da ju resajzate i stavite original link jer se topic doslovno nemre učitati više kako treba.