Ovako bi trebali izgledati fanovi Cyberpunka 2077 kada stigne novi patch ili (daj im Bože) kad bude dotjeran do polusavršenstva za sve novije platforme.

14 dana kasnije

Prilično je zabavan ovaj post-launch CDPR marketing gdje kao idu s pristupom "vidi kako nam je kul igra" da bi zatim u komentarima bilo 221421535 nezadovoljnih kupaca 😆
    (inače gg montaža)

Deadwalker lagano isprobavaju jesu ljudi poceli zaboravljat hahaha
      anyway dosta mršavi sidequestovi tek sada poceo nailazit na malo bolje, rogue i riverov i poneki jos
      judy i panam kante

Cijela igra je Giphy - Sheet GIF

17 dana kasnije

Kako stoje stvari mozda bude free na ps plus cim izade:

Kak se ovo vrti i igra na petici? Jel probal ko?

60 fps zakucano

Osim toga? Musavo sranje ko i na last genu?

Patchevi su samo još pogoršali kompletan fijasko od igre.

Vrhunski, bas cool

renda Sačekaj next gen patch, ako je iti malo sličan onome na PC inat ćeš dosta dobro iskustvo!

renda Ma bude, možda bez RT ali bude, jer igra bez RT se izvodi sasvim solidno (+100 FPS sa very high postavkama) na jednoj 2080S koja kad se sve zbroji i oduzme nije toliko jača od PS5.

Na PC-u je igra fenomenalna, ako imaš dobar hardver. Dobar osmerojezgreni proc i dbru nvida RT/DLSS grafu. Zvuk je izvrstan, vizule su bolesno dobre, glavne i sporedne misije su zanimljive i različite, napucavanje vrlo dobro, vožnja traži navikavanje i nije baš nešto dobra, ali kada se navikneš zaboraviš lagano na istu. Likovi su zanimljivi, trajnost solidna, atmosfera jako dobra, priča zanimljiva, više različitih završetaka i jedan prilično težak za uhvatiti. Bitno je od ove igre ne očekivati GTA niti ju igrati kao takvu, i to je to 😃 Po meni čista devetka zbog poneke mane nije remek djelo poput RDR 2 npr. Ali pričekamo ekspanziju i još poneko peglanje...možda ocjena naraste na 95/100 😃

Ja sam ju malo isprobao, svaki put kada izbace nnovi patch, i toliko me iritiraju neke stvari, da je to nemoguce.. Igram na ps5, i cekam next gen update 🙂