Izašao je novi patch
Cyberpunk 2077
Prilično je zabavan ovaj post-launch CDPR marketing gdje kao idu s pristupom "vidi kako nam je kul igra" da bi zatim u komentarima bilo 221421535 nezadovoljnih kupaca
(inače gg montaža)
Deadwalker lagano isprobavaju jesu ljudi poceli zaboravljat hahaha
anyway dosta mršavi sidequestovi tek sada poceo nailazit na malo bolje, rogue i riverov i poneki jos
judy i panam kante
Credit where credit's due.
Kako stoje stvari mozda bude free na ps plus cim izade:
Nije mi nikad bilo jasno zašto Yong ima tolko hejtera.
Kak se ovo vrti i igra na petici? Jel probal ko?
60 fps zakucano
Osim toga? Musavo sranje ko i na last genu?
Patchevi su samo još pogoršali kompletan fijasko od igre.
Vrhunski, bas cool
To i planiram, nadam se da budu uspjeli bar priblizno PC-u nekaj sklepat
- Uređivano
Na PC-u je igra fenomenalna, ako imaš dobar hardver. Dobar osmerojezgreni proc i dbru nvida RT/DLSS grafu. Zvuk je izvrstan, vizule su bolesno dobre, glavne i sporedne misije su zanimljive i različite, napucavanje vrlo dobro, vožnja traži navikavanje i nije baš nešto dobra, ali kada se navikneš zaboraviš lagano na istu. Likovi su zanimljivi, trajnost solidna, atmosfera jako dobra, priča zanimljiva, više različitih završetaka i jedan prilično težak za uhvatiti. Bitno je od ove igre ne očekivati GTA niti ju igrati kao takvu, i to je to Po meni čista devetka zbog poneke mane nije remek djelo poput RDR 2 npr. Ali pričekamo ekspanziju i još poneko peglanje...možda ocjena naraste na 95/100
Ja sam ju malo isprobao, svaki put kada izbace nnovi patch, i toliko me iritiraju neke stvari, da je to nemoguce.. Igram na ps5, i cekam next gen update