Cyberpunk 2077
Najviše me zanima dali ćemo dobtiti besplatnu nadogradnju kada jedan dan izađe Enhanced Edition ili kako apsolutno svi developeri vole zvati - GOTY verziju
Valjda ce "sve" fixat do nextgen verzije
wooddiebone a ca si ocekivao lol! Oni prvo moraju fixat urgentne stvari, a to je upravo ovo iz patcha. Patch 1.2 ce biti slican, kao sto sam i napisao kada je objavljen roadmap. Tek u onom periodu dlca i dodatnih azuriranja, mozemo ocekivati vracanje sadrzaja. Ako se odluce na to naravno
Igra na PC se izvodi osjetno bolje sa 1.1 patchem koliko sam uspio primjetiti pogotovo sa RT refleksijama. U gradu mi se vrti oko 45-50 FPS gdje je prije znalo padati i ispod toga dok izvan centra tuče 60. Ne primječujem više onaj T-pose bug dok se voziš sa autom i čini se da su malo popravili policiju da se ne insta spawna već da joj treba nekih 5 sekundi. Skroz OK update stime da se radi više manje o zakrpi za bugove nego performanse. vjerujem da će optimizirati igru kako spada na kraju krajeva.
Ovaj patch je esencija Cyberpunka i CD Projekta.
Gomila praznih obećanja i laži da će isporučiti nešto, a na kraju dobijemo jedno veliko ništa.
Već dva mjeseca popravljaju igru, skinulo se već preko 100 GB patcheva, a nisu se maknuli s prve početne točke i nisu popravili baš ništa, baš niti jednu stvar.
nemaju cyberware potreban
- Uređivano
viper89 it has been done already
Izgleda da u CDPR-u ipak neće ostati gladni - https://www.eurogamer.net/articles/2021-01-24-cyberpunk-2077-is-now-the-biggest-digital-game-launch-of-all-time
Dodajmo tome i već poznatu informaciju da oko 80% prodaje odlazi na PC.
prayer Igra na PC se izvodi osjetno bolje sa 1.1 patchem koliko sam uspio primjetiti pogotovo sa RT refleksijama. U gradu mi se vrti oko 45-50 FPS gdje je prije znalo padati i ispod toga dok izvan centra tuče 60.
Jel to znači da su popravili 100% usage CPUa na intelu? Moram probati kad uspijem. Ak su to fixali, to je veliki upgrade s obzirom da mi zbog tog 100% cpu buga igra radi na 45 FPSa ako sam u rulji.
Koji proc imaš?
- Uređivano
wooddiebone Nisam siguran no nekako se sjećam da sam imao taj problem prije, sad se vrti negdje na 70% ako se ne varam. Imam ti i9 9900K na stock brzini. Inače bez RT reflections mi se igra i prije patcha vrtila oko 100 FPS-a i nikad nije padala ispod čak ni u centru.
- Uređivano
Meni je na 10700 sve na maksimumu, RT na Psycho, refleksine na ultra vrtilo 80 fpsa izvan grada, 60-70 u gradu, CPU usage 60ak%.
Kad bi došao među puno ljudi, palo je na 40-45 i CPU zakucan u stotku.
Imam G-sync i čak i on ima problema sa tim i kad se skupi puno neprijatelja stvarnp postane teško ciljati, pogotovo sa semi-auto oružjima.
Update:
Još uvijek isto.
Malo glađe radi, izgleda da je Gsyncu sad lakše popeglati, ali CPU još uvijek stotka i FPS nejde iznad 48.
Šteta.
Ne kužim što te muči Gsync? Kod mene sve normalno radi bez pucanja slike. A što se FPS-a tiče probaj smanjiti crowd density?
- Uređivano
prayer
Ma sve isto.
G-sync je ok, ali koju god postavku u igri promjenio uvijek zakucava cpu na 100%.
To je bug, 10700 bi trebao vrtit igru dva puta, a ne da ga jebe crowd density.
- Uređivano
wooddiebone Ma za to će doći patch da optimizacijom kad pokrpaju bugove, na to sam se pomirio To je više loša optimizacija nego bug.