maverick Nitko od vas nije napisao niti jedan opsezni post o mehanikama, o AI, o combat itd i zasto su dobri, nego se samo trubi o grafici.

Kako nije. Ne znam što bih trebao pisati više o samom combatu. Mobilan si u pm, možeš letit preko mape ako se dovoljno jako nategneš, ako si dovoljno pametan (inteligence hehe) možeš praviti ogromne kritove i sa oružjima koji imaju mali base dmg i doslovno brutalno unakazit neprijatelje.
Problem je što dok AI nekih neprijatelja nije dobar dođe di policija i Special Response Unit koji ti kao Mike Tyson strafea lijevo i desno prema tebi, eskivira sve što pucaš u njega, dođe ti tik u dupe sa railgunom i otkine te u 1 hitu. Ako uspiješ uberpandura preživit policija ti nemre nikaj.

s druge strane imaš (koji nisu crime prevention units) neprijatelje koji te mogu sa jedan dva udarca ubit a tebi treba jedno 3 - 4 minute eskiviranja i parrya. Dok kod nekih neprijatelja imaš AI koji je blago rečeno glup, kod nekih drugi neprijatelja imaš AI koji je malo manje glup i usput te kazni jako jako ako napraviš grešku.
Ja sam osobno napravio kornjaču od charactera, flat out ARMOR insignije u sve dijelove armora, i još dobijem 80% armora dok ubijam. Generalno mogu negirati negdje oko 1000-1200 dmga. No kao što imaš ti talente, neki neprijatelji isto imaju talente. Ali ako naletiš na nekoga tko ima tech weapon i ima talent za ignoriranje armora ideš instant na reload.

@maverick problem je što će i ovo će netko shvatit kao spoiler. O čemu mi preostaje pričati? O tome kako sam u 2 ujutro uzeo mikrovalnu iz kuhinje istavio u ju u WC tak da ne probudim mamu koja spava tik do da si zagrijem komad lazanje od ručka?

Fico zigrao tlou2, samo da te ispravim.
    Znaci ovo je odluka moderacije, ti si prenio dogovor? Da ne bi bilo kasnije da opet neki od modova napise nesto totalno suprotno.

Cemu brisanje najnormalnijeg posta? Ne kuzim, i to vec drugi ili treci put da mi se brise post koji niti ikog vrijedja niti potice na svadju

renda brise ti se sve ispod "problematicnog" posta....

@fensisuperstar gdje su opisi aktivnih bufova? Vidim ikonice, ali nisam skuzio kako pogledat sto one znace i predstavljaju.

Na zadnjem gigu (koji je zavrsio tragicno i tuzno) mi se javio Johnny i komentirao situaciju. Fora je jer ispadne da ga smeta nepravda i dojam je jos veci jer nije bio aktivan nekoliko sati igranja, a ovo ga je bas pogodilo.

Isto tako zgodan detalj kada imas poziv i ako krenes u combat, V kaze "I'll call you back", te nakon borbe nastavi razgovor

Deadwalker Jedini problem je manjak nekog izazova (isti problem je imao Witcher) i stvarno mutav AI.

igram na hard sa gamepadom i neke misije moram ponavljati 3-4 puta i stvarno oprezno igrati. opet neki dijelovi su pre laganio ali u globalu puno više izazova nego u Witcheru 3 koji je troduplo lakši od Witchera 2. Trojku sam odigrao sa dvije iste tipke na gamepadu.

renda nije najnormalniji post. Brisao se offtopic tvoj i nekolicine drugih.

I nadalje tko u ovoj temi bude preispitivao odluke moderacije ide instant ban. Preispitujte se i žalite se u za to određenim temama. Ili otvorite novu.

chono7 gdje su opisi aktivnih bufova?

Giphy -

No fucking idea. Sve ti je ravno. Rokneš buff iz inventorija pojavit će ti se gore sa tajmerom. Imaš poprilično mali broj (5-6 buffova) koje možeš imati plus pasivni od talent treea. Dosta je pojednostavljeno. Sa time da imam abnormalno puno buff itema i koristim ih stalno (čisto da uđem sa skoro 1000 hpa mobu u facu i onda ga 1 šotam sa 1hander dild...brawler stickom mislim da ću si uzeti pasivni koji buffa consumables.

Jedva čekam odigrati opet ovu igru dok ju fixaju skroz. 2 questa mi ne rade. Što znači da ne mogu pokupit achievmente za zonu. Level 50 sam već ohoho. kraftam gunove prodajem gunove kupujem aute. Pucam po pola milijuna headshotove. Dok prođem sve vendore i kupim sve recepte, aute i iskraftam si legendary iteme a da izgledam dobro (i da imaju maksimalan broj slotova) rerolat cu krafting i otići završit main quest.

Zašto bi pucao 400-500k kad mogu udarat milijun and beyond.
        it's all about the meme.

Nego koji je vrag sa onim neprijateljima koji praktički glume The Flash pa trče ko manijaci u borbi, baš graniči sa blinkanjem koliko brzi znaju biti, to me dosta smeta. Isto talk me smeta što je na Normal igra pre laka - pukneš ping na neprijatelja i sve ih središ sa smart oružjem kroz jebene zidove. Nisu smjeli staviti tu mogućnost na bilo koje oružje.

prayer Nego koji je vrag sa onim neprijateljima koji praktički glume The Flash pa trče ko manijaci u borbi, baš graniči sa blinkanjem koliko brzi znaju biti, to me dosta smeta

prayer cyberimplants bajo moj.

imaš skilove koji im gase moći. Ili uzmeš discogranatu i baciš jedno 10 komada ispod sebe dok udaraš po healu.

I kaj sad kad budem napisao review post, nemrem imat više slika. Meh i onak ko se bunio isto meh na njega.

Cole za takav post stavi slike, jer ce biti dosta teksta.

fensisuperstar budem bacio oko poslije, pod konj skill tree spada taj skill i kako se zove? 😁

Cole Ako radiš svoj review radiš svoj review. Ako su slike esenšl za review stavit ćeš ih.
              Ako imaš veći broj slika koje želiš podjeliti uzmeš nekolicinu (pazi nekolicinu 😃 nemoj biti megaloman) i ostalo staviš unutar spoilera.
              Isto tako svaki spoiler nek ti bude do 5 slika.

Sve van toga držite van teme.

@prayer to ti je baš skill. hack. Zove se nešto nešto gasi kibernetiku. Ne znam ako ima nešto unutar skill treea ali ako ti pomaže ako zapališ neprijatelja mislim da bu plakao i gorio neko vrijeme. Ako pričamo o cyberseljačinama onda ih možeš samo ugasiti ili ih iznjukati.

Sve se možemo se dogovoriti ljudi. Ako imate bilo kakav prijedlog možete mi ga proslijediti unutar PMa ili na fejsu.

Tako da Cole, za tvoj review bit će ti dopušteno da ga kreativno napišeš kako želiš.

Imam jedno pitanje za dizanje motora na zadnjak. Jednom sam uspio i vise ne znam kako... 😞
              Pokusavao sam drzeci kocnicu, gas do kraja i malo timun u stranu.

chono7 Imam jedno pitanje za dizanje motora na zadnjak

ja sam pogodio auto i vozio sam na zadnjem kotaču ravno 15 sekundi nakon čega mi se motor flipao i poslao me u stratosferu da bi pritom pao preživio i onda bi umro 15 sekundi kasnije sam od sebe. Izgleda da sam toliko brzo odletio da me smrt nije isprva stigla.

Ova igra zna stvarno biti bolesno uznemirujuća na trenutke (Spoiler Alert za side quest)

Završio quest gdje su frajera razapeli na križ. No nije to napisano na cheesy religijski propaganda bullshit način, nego žešća psihoanaliza lika koji se odlučio na tako nešto kao redemption što nije dobio iskupljenje od žene kojoj je ubio sina. Pazi ovu scenu (ne mogu dočarati koliko je to uz određenu glazbu bilo uznemirujuće, čak i cinični Johnny bio tiho i samo odao počast)

Naravno, iskustvo će korporacija prodavati kao BD. Sve s potpisom kapitalizma.

I par linija dijaloga s Johnnyjem usred questa.

Al neka internet i dalje piše o jebenoj fizici u igri.

Meni su najdojmljiviji sidequestovi onaj s parom političara i The Hunt s detektivom Wardom. Tj. prvi mi padaju na pamet skupa s ovim što si spomenuo.

Inače za taj quest sam viđao od početka igre plakate po Night Cityju da bi tek nakon 40h igranja vidio zapravo o čemu je riječ. Jednako kao plakati za gradonačelnika NC-a dok ne vidiš koliko je sve oko izbora fucked up.