Imam jedno pitanje za dizanje motora na zadnjak. Jednom sam uspio i vise ne znam kako...
Pokusavao sam drzeci kocnicu, gas do kraja i malo timun u stranu.
Cyberpunk 2077
chono7 Imam jedno pitanje za dizanje motora na zadnjak
ja sam pogodio auto i vozio sam na zadnjem kotaču ravno 15 sekundi nakon čega mi se motor flipao i poslao me u stratosferu da bi pritom pao preživio i onda bi umro 15 sekundi kasnije sam od sebe. Izgleda da sam toliko brzo odletio da me smrt nije isprva stigla.
- Uređivano
Ova igra zna stvarno biti bolesno uznemirujuća na trenutke (Spoiler Alert za side quest)

Naravno, iskustvo će korporacija prodavati kao BD. Sve s potpisom kapitalizma.
I par linija dijaloga s Johnnyjem usred questa.

Al neka internet i dalje piše o jebenoj fizici u igri.
Meni su najdojmljiviji sidequestovi onaj s parom političara i The Hunt s detektivom Wardom. Tj. prvi mi padaju na pamet skupa s ovim što si spomenuo.
krpa bome taj je fucked up...
Inače za taj quest sam viđao od početka igre plakate po Night Cityju da bi tek nakon 40h igranja vidio zapravo o čemu je riječ. Jednako kao plakati za gradonačelnika NC-a dok ne vidiš koliko je sve oko izbora fucked up.
Danima vec igram samo side jobove i gigove te radim sranja po Night cityju. Dizem si levele i street cred. Main quest sam totalno zanemario. Reflexes mi je na max kao i assault rifle. Sad pumpam crafting i engenering. Igram kao rambo, prezabavno mi je. Trenutno igram na hard. Na godisnjem sam i zelim se zabaviti. Drugi prelazak ce biti skroz drugaciji. Pogotovo kad skrpaju igru.
- Uređivano

znači dobio sam 1 shot sa 11 soma armora od crime prevention captain amerike. o mater ti
Jedva cekam vecer, kad djeca odu spavati, zaglavim u igri i do 4 ujutro... ali ujutro kad se maleni sin probudi u 7:30...imam osjecaj da sam kopao cijelu noc...i znam da ce tako biti ali...jos samo ovo da rjesim, jos samo ovo da apgrejdam, pa da vidim....i tako lete sati...
Grozno!!!!
Jedan otac troje djece od 40 godina...
Di ovaj svijet ide????
fensisuperstar problem je što će i ovo će netko shvatit kao spoiler. O čemu mi preostaje pričati?
pa sad si napisao o igri vise nego skoro itko do sada
a spojler je kada se otkrije sudbina nekog lika, kraj igre ili nekog questa. kurca je spojler ako pokazes weapon upgrade. ti snowlakes bi trebali malo man up i prestati kmecati za svaki drek da je spoiler, a i kojeg djavola ides u story driven teme ako imas spojlerofobiju. sto se mene tice ispricaj mi kraj igre na pm, nas koliko ce me to nasekirati
O tome kako sam u 2 ujutro uzeo mikrovalnu iz kuhinje istavio u ju u WC tak da ne probudim mamu koja spava tik do da si zagrijem komad lazanje od ručka?
ovakve price me aksuli zanimaju vise nego ikakav cyber ili bilo koja druga igra. bar si me dobro nasmijao
Stigao do 3. acta što se tiče glavne priče i konačno jedna dobra boss borba, nešto kao Imlerith u Witcheru 3. Šteta što nema igra više takvih encounetera, imalo bi onda više smisla uložiti trud u bildanje opreme i skillova.
Deadwalker kako nema? the higher you crit the bigger your dick
Ovaj main quest po faktoru zabave rangira sa prosječnim FPS-ima kojih ima na bacanje. Prati nekog, on rail pucanje, opet prati nekog, slušaj što priča, pa još priča i priča i onda nemaštovito cover-to-cover napucavanje... Sreća pa ga radnja i izbori u dijalozima povremeno izvuku iz kolotečine. Ipak jedan Deus Ex ostaje bolje i dublje osmišljen po pitanju glavne priče a nadao sam se da će Cyber biti na sličnoj razini. Fala bogu pa ova igra blista kad se ufuraš u side content.
Hehe groblje se azurira novo umrlima. Skuzio na jednom side questu. Jebeni Barry
chono7 ovo su medu najboljim, ako ne i najbolji modeli likova u igrama.
Ajmo superlative zadržati u okviru open world igara.
Nije da nisam impresioniran sa likovima i nije da stvarno nisu odlični, ali nemjerljivi su sa npr. Naughty Dog likovima.
Definitivno najbolji u open world sferi.
wooddiebone ajde prihvati i tude misljenje jednom u zivotu
Ovo je sve ingame...
chono7
Pa ne moram ne prihvatit tuđe da bi iznio svoje
Likovi su stvarno nevjerojatno napravljeni.