maverick Nitko od vas nije napisao niti jedan opsezni post o mehanikama, o AI, o combat itd i zasto su dobri, nego se samo trubi o grafici.
Kako nije. Ne znam što bih trebao pisati više o samom combatu. Mobilan si u pm, možeš letit preko mape ako se dovoljno jako nategneš, ako si dovoljno pametan (inteligence hehe) možeš praviti ogromne kritove i sa oružjima koji imaju mali base dmg i doslovno brutalno unakazit neprijatelje.
Problem je što dok AI nekih neprijatelja nije dobar dođe di policija i Special Response Unit koji ti kao Mike Tyson strafea lijevo i desno prema tebi, eskivira sve što pucaš u njega, dođe ti tik u dupe sa railgunom i otkine te u 1 hitu. Ako uspiješ uberpandura preživit policija ti nemre nikaj.
s druge strane imaš (koji nisu crime prevention units) neprijatelje koji te mogu sa jedan dva udarca ubit a tebi treba jedno 3 - 4 minute eskiviranja i parrya. Dok kod nekih neprijatelja imaš AI koji je blago rečeno glup, kod nekih drugi neprijatelja imaš AI koji je malo manje glup i usput te kazni jako jako ako napraviš grešku.
Ja sam osobno napravio kornjaču od charactera, flat out ARMOR insignije u sve dijelove armora, i još dobijem 80% armora dok ubijam. Generalno mogu negirati negdje oko 1000-1200 dmga. No kao što imaš ti talente, neki neprijatelji isto imaju talente. Ali ako naletiš na nekoga tko ima tech weapon i ima talent za ignoriranje armora ideš instant na reload.
@maverick problem je što će i ovo će netko shvatit kao spoiler. O čemu mi preostaje pričati? O tome kako sam u 2 ujutro uzeo mikrovalnu iz kuhinje istavio u ju u WC tak da ne probudim mamu koja spava tik do da si zagrijem komad lazanje od ručka?