Cyberpunk 2077
@fensisuperstar @Cole jeste znali da granate mozete gadati nakon bacanja i time masakrirati neprijatelje? Fora gameplay
- Uređivano
Ipak sam se predomislio, prebacio se na monitor 2560x1080 i upalio RT i uz ova zadnji patch 1.05 te uz freesync na monitoru radi to glatko kad se sve maxa, dosta je i 50-80 fpsa pa sad igram uz trejsanje. Fora je ova igra na 21:9 rezooluciji, TV ide malo na godišnji odmor.
Na nekih dvadesetak sati sam i zaustavit ću se glavnim misijama i idem sad peglat sporedne...za sada ni malo zamora sa igrom, misije su za razliku od 99% ostalih igara skroz raznolike i imaju glavu i rep.
Još jednom, igra je fenomenalna.
Volumetric dim iz guma, te refleksija stop svjetla na istom:
Svaki auto, ali bas svaki u koji sam usao ima unikatan i funkcionalan dashboard. Ovo je primjer iz nekog malog kombija:
Random NPC na ulici kojemu mobitel ili kako god to zovu u 2077 osvjetljava facu i tijelo:
Ovo smetliste nije samo hrpa tekstura, vec su ubacili apsurdan broj modela vreca za smece i raznog otpada. Ovo je veliko do kud pogled seze:
Slike govore sve.
Zbog ovoga zagovaram jače konzole ili PC, da svaki igrač doživi takvo potpuno iskustvo kako je developer zamislio.
Držim i dalje da nema tehnički naprednijeg naslova, niti će biti idućih godina.
Kad spominjete detalje, pazite ovo što stari GTA V ima, a Cyber nema.
https://www.facebook.com/gamersboard
Otiđite samo na videozapise i pogledajte prvi odmah. Iz nekog razloga mi ne da linkati direktno video.
Cyber najviše vizualno briljira u gradu i ostalim urbanim lokacijama te interijerima, a prirodnija okruženja nisu ništa specijalno. RDR2 ili TLoU2 su mi tu ostavili moćniji dojam. Ali ovi detalji u gradu su stvarno vrhunski realizirani.
chono7 e ajde kad radis screenshotove odi na discord i pukni mi ih na PM or something i onda samo link kopiraš jer ovo gdje uploadaš smanji kvalitetu baš bude mutno u pM
fensisuperstar Možeš kliknuti sliku pa ti otvori original.
- Uređivano
Fico jesam i užasna je.
zato što je JPEG
Vidis da si se prilagodio mojim kriterijima. Samo nastavi tako i dalje
RT ON i OFF
Flipper nema smisla usporedivati, gta ima shooting i linearnu pricu i to je to. Sva ona mocna Rockstarova masinerija se mogla fokusirati na tehnicki dio i detalje.
Ovo nije gta niti to nastoji biti. I da ima sve dovrseno do kraja kako spada. Za primjer uzmi samo jedno oruzje iz gta i jedno iz cybera
Uspoređivati GTA i Cyberpunk je mijesanje krusaka i jabuka. Nezamislivo mi je da jedan lik koji je u gamingu dugi niz godina i radi na ovom portalu fanbojevski i djetinjasto razmislja. Tipa moj tata je jaci od tvog tate
NEMOGUDISATI.EXE