Kako je ženska jebeno napeta. A tek koji dizajn i teksture!

Jako velika razlika, promijeni izgled igre totalno.
    Toliko o pisanju zavidnih da se ray tracing ne isplati.
    Isplati se i nema čovjeka koji nebi igrao tako, bilo na konzoli, bilo na PC-u.
    Problem takvog pisanja često je osobne prirode odnosno lažne utjehe jer nebreš posjedovati nešto iz xx razloga.

pravednik mijenja kompletno izgled igre i isplati se. Ovdje se ne radi samo o tome da netko pogleda video i "vidi" razliku izmedu ray tracing off i on.
      RT se mora vidjeti uzivo i isprobati u pokretu dok igras. Gamechanger u vizualima, totalnk mijenja cijelu scenu i dodaje realizam

pravednik Toliko o pisanju zavidnih da se ray tracing ne isplati.

Meni se ne isplati, imam rtx 3060 ti i uz DLSS mogu igrati sa RT ali radije igram na npr. 80-100 fpsa nego na 50-60 uz RT. Kad se igram ne razgledavam igru, igram ju i više mi znači fludna igra na 120 hz ekranu.

Sterlok nije cyberpunk klasicni fps pa da je framerate toliko krucijalan. Nemoj sada valjati.

danex83 Pa konačno je netko složio video s Risitasom. Ako je nešto u zadnje vrijeme zaslužilo sprdnju, onda je to Cyberpunk i CDPR.

Sterlok nije kriterij nego mi nije jasno kako je odjednom za rpg postalo bitno igrati na 120hz, sto isto sumnjam da imas konstantnih 120 fps.

maverick

kad imaš konstantnih 120 fpsa je milina igrati bilo koju igru bez obzira na žanr, kad nemam pokušava se približiti tome koliko ide bez da se bitno naruši izgled igre. trjesanje jako reže performanse a kad se spustiš sa 80 fpsa na 60 jasno vidiš razliku, jer 120 hz ekran može prikazati i tih 80 fpsa.

Tako da osobno radije igram dok je fludno, nego tromo ako je moguće.

Sterlok znam kolega. Imam 144hz ekran. Igrao sam eternal na 100+fps, ali iskreno ne vidim neki big deal u igrama koje ne traze neku responzivnost kao npr rpg igre iako je cyber iz prvog lica, ne vjerujem da je u njemu jednako bitno tih 40ak fps plusa da bi se odbacio dobitak u vidu ray tracinga. Mozda sam u krivu. Cak je i brovzanje bolje na 120hz ekranu, to je neupitno.

Trejsanje u igri jako teško primijetim, ovisi o doba dana, refleksije na prozorima i sl...pa ne budem sad stajao kod nekog auta i gledao refleksije. Sunčeva svjetlost kad obasja neku sobu je daleko bolje nego bez RT-a ali to sam vidio, probao i isključio, jer više guštam kad je igra radi fluidnije. Kao što rekoh ne razgledavam to sve nego igram a igra izgleda super i bez RT-a. Npr. Control igram sa RT-om jer uz DLSS nema veliki udar na performanse, sve se fino vrti na 80+ fpsa. Da su sve igre tako dobro optimizirane bilo bi super. Da nije tako optimiziran ugasio bi RT odmah, jer i bez RT-a Control izgleda super i opet ne zagledam se u te efekte nego igram igru. Jednom vidiš iz znatiželje i dalje mi je to manje bitno. Fludnost osjetiš stalno, svake sekunde.

igra svakako izgleda bolje nakon ovog hotfixa na pro konzoli, nazalost i nakon updatea mi se dogodio jedan crash(mislim da mi je nakon 24h to vec cetvrti). to mi nije toliko strasno s obzirom da igra savea redovito.

@maverick tbh na većim težinama nemreš radit fist fight questove bez da imaš dobar fps. Imaš fajt u jebenoj rupi koja je onak 3 sa 3 a ženska te može 1 šotati sa šakom. Ti njoj skidaš 1-2% hpa sa svakim power up udarcem. Pa ti vidi. na 50 fpsa nisam se mogao sa njom boriti, a još sam abjuzao double jump. baš ti treba jebena responzivnost.

i ako se želite raspravljati o tehničkoj strani igre imate drugi topic. Keep it gameplay and exploit friendly!

Ok vi igrate igru. Samo mala mi je vajda od nove RT kartice ako ju necu sluziti u punom potencijalu. Fensi pricam o igri, necemo sada razgranicavati svaki topic na tech i gp zbog dva tri posta pobogu. Decko mi je rekao sta mu je prioritet, prihvacam i povlacim se.

Je li još tko našao Skippyja? 🤣