chono7
Svašta su znali ali ne i napravit funkcionalni AI za volanom hahaha... Ako si na cest, najebo si jer će te obrat bez pardona hahaha
Ni slučajno da mrvica auta viri sa trotoara, nema dalje iako vlak može proći.

A ni panduri nisu baš nešto jer me odmah izrešetaju bez obzira šta gledam rekonstrukciju nekog ubojstva.

Igra mi je vrhunska, side questovi odlični kao i kako su sve odradili po pitanju imerzije, ali ovo gore im se nije smjelo dogoditi!

fensisuperstar

Ma zanimalo me samo jel možeš cijelo vrijeme igrat kao TPS jer preferiram napucavanje iz trećeg lica u odnosu na prvo lice. Šteta što je FPS only, no nije neki veliki minus kod mene.

Iako me dosadašnje CDPR igre nisu uopće zanimale, jednostavno sam bio bombardiran posvuda sa Cyberpunk vijestima u zadnje vrijeme pa sam malo popratio zadnjih dana. Ima elemenata koji su mi poznati iz Deus Exa, ima elemenata koji su mi poznati iz Divisiona. Meni dvije jako drage igre. A čujem da je Night City briljantan, pa je ovo svakako igra koju bih mogao kupiti jednog dana. Možda čak tamo krajem sljedeće godine neku GOTY ediciju za PS5. Do tad će ispraviti sve nedostatke koje trenutno igra ima, pa bih onda mogao iskusiti ultimativnu verziju kasnije i vidjeti je li igra stvarno dobra kao što se priča.

Još jedna stvar šta mi je bezveze
Armor stats u odjeći.
Imam neko svemirsko odjelo, armor npr 44 i onda pokupim onaj svjetleći prsluk koji ima armor 60...!?!?!
Ili kapa šilterica sa armorom 23

fensisuperstar
    Nebitno. Trebali su to odraditi drugačije a ne da mi kanotjerica ima tri puta veći armor od metalnog oklopa

To sam i ja primijetio. Itemi imaju čudne statse bez obzira na izgled. Plus prodavanje itema je relativno sporo i onda skupljas tonu toga dok ti ne dopizdi pa jedno po jedno prodavat.

doktor1 to je zapravo ok za rpg kao zanr, gdje imas one opcije da gear izgleda drugacije od onoga sto nudi kroz statse.
      Sto se tice prometa hahaahahaha! Sad kad si rekao bas gledam i cisti kaos u prometu. Nepostojeci AI. Evo upravo sam prosao cijeli kvart vozeci se na krovu nekog kamioncica! Ovo je gore od gta!

chono7
        Ali mogli su promjenit tu šablonu i napravit manje obleke sa razrađenijim statsima, a ne biti "kao svaki RPG po tom pitanju"

A taj promet, neznam tko je to odobrio!!
        Legion je tri generacije napredniji po pitanju prometa i AI-a

Ispast ću materijalist, ali baš sam ponosan na svoju 980-ku kako gura igru.

U temi je stvarno lijepo ovih dana pa molim da tako i ostane. Bilo kakvo provociranje, bilo na stranu konzola ili na stranu PC-a će se kažnjavati bez upozorenja sa 30-60 dana zabrane pisanja. Ovo je posljednje upozorenje i dalje se samo dijele kazne.

Fico upravo tako.. svi znamo da na pc-u igrica izgleda najljepse do sada.. ali zato ce konzole dobiti upgrejd, i vjerujem da ce izgledati slicno 🙂..

sve više sam oduševljen igrom a nisam završio ni uvod. Jako intenzivna igra i ne mogu je igrati duže od sat vremena, sve one kontrastne boje, kaos u borbi, fenomenalni zvuk i muzika, baš je intenzivno u dobrom smislu. moguće mi ovo ispadne igra godine iako sam mislio da ništa ne može nadmašiti Death Stranding.

Pa nemoj ga stavljat... 😁

Brijac

Treba ti MSI Afterburner
          Evo u videu:

Neznam dali imaš freesync il gsync monitor, ako da ugasiti vsync u postavkama.
          I naravno isključiti frame limiter unutar igre.

Tko ima Ryzen procesore neka proba ovaj FIX za performanse

Probao sam i procesot bolje radi:

Prije:

Posle

Isključio RTX i igra radi na Ultra postavkama sa 60 FPS-a. Ne znam, za sada možda ostavim tako dok ne poboljšaju RT optimizaciju.

Nego vezano za igru, nisam nešto dugo igrao no došao sam do prve boss borbe u onoj tvornici juhe ili štogod - u biti glup sam i ne kužim tko me non stop hakira i zapljuje me i kako to rade lol.

Baš sam si mislio...
          Ovo me podsjeća na The Outer Worlds; uz drastično bolji voice acting i interakciju...

dobijes upozorenje kad pocne hakiranje i ako odes u hack mode(ili kako je vec tocan izraz) tocno vidis odakle dolazi ja sam to obicno rijesio metkom.

Outer Worlds je zapravo dosta dobra usporedba. Jedino što je Cyber naravno ispred po dosta elemenata ali i OW je kvalitetna igra. Nedostatak kod obje mi je što prebrzo postanu prelagane, u Cyberu sam nakon cca 15 sati počeo kosit protivnike bez beda, i to sve direktnom agresivom. Kad nestane izazova slijedi repetitivnost ali hvala bogu nema je na vidiku još, i nadam se da neće bar dok ne porješavam većinu sidequestova.

Pamti li tko koliko se kod TW3 poboljša performans kroz sve patcheve na PC? Mislim, je li bilo značajnog pomaka u odnosu na prvu verziju?

Cole ne seri... dok igraš... doslovno. Izađi iz igre kad ideš u wc. 😃

U pm, neznam.
            Koliko sam razuman i kužim da je sada najgore vrijeme za sklapanje PC-a toliko me ove slike i youtube videi uznemiravaju. Padam u napast složiti konfiguraciju. Pokušavam se oduprijeti, znam da bi bilo idealno čekati do proljeća, tada će i igra biti sređena kako spada uz drivere a performanse porasti.
            Zanimljivo koliko to dobro izgleda, nismo ni svijesni da je ovo stvar koju smo čekali od 2007.

Nakon što odigram ovo na PC-u, sad ili poslije pojavit će se problem.
            Da nijedna druga igra nebude grafički zanimljiva. Sumnjam da ćemo dobiti išta bolje kroz idućih 7 godina. Možda novi God of War, TLOU3, Horizon, Stalker, Gears 6. Nadam se...

Znači kakva bomba od pjesme!!!

OVO IDE PREKO 120h IGRANJA BEZ PROBLEMA.
            Nakon sto me igra izbombardirala izgledom na samom pocetku, sada se otpetljava klupko gameplaya i price. Tako mi je drago da sam odabrao gunplay kao prvi prelazak, jer vec vidim sta me ceka kroz drugi prelazak i stealth i hack.
            Ali ovaj grad... Ovaj jebeni grad koji su stvorili! Tek sada vidim koliko ima sporednih ulicica, skrivenih kutaka po kvartovima i onda onaj drugi sok. Vertikala! Trazio jednu misiju, dok nisam skuzio, fuck, pa ja se moram popeti na zgradu. Obavio misiju i izgubio 15min skacuci po krovovima i fasadama.

Giphy - dex cp2077 GIF by Cyberpunk 2077

1 / 2

Ovdje svira Witcher 3 main theme 😃

1 / 2

Zašto po danu nikada ne pada kiša?
            Niti je oblačno?

Uvijek sunce sija... Valjda je tako u budućnosti

Tko hoće dublje zaviriti u lore.
            *sve su videi od prije izlaska igre, tako da tu nema spoilera po pitanju priče

Npr... U igri na početku doznajemo kako je Arasaka bitan lik, ali neznamo ni zašto ni zbog čega...

The Rise of Arasaka:

Ako netko hoće gledati "film" da mu sve sjedne:

Time Line:

Jel sam ja mutav ili se ne moze mjenjat frizura, brada i te spike?? Wtf :/ i kako su npc-evi jad i bjeda naspram recimo W3, katastrofa, uopce ne “zive” samo hodaju, zaletavaju se u zgrade, vrte u krug ili se gledaju, nema uopce zivosti u gradu, osim napada bandi, bas sam razocaran u tom pogledu

Cole Ne znam ako je ovo netko od važnijih NPC-ova ali ako je stavite u buduće spoiler na to tj koga možeš zavesti. Ako je obična kurva onda gg 🙂

BTW neki NPC-ovi imaju zbilja nevjerojatan dizajn!

Evo i gospodina!

Sinoc smo preziveli gadna sranja, gadna sranja

renda grad vrvi ljudima, u nekim ulicama ne mogu ni proci, moram izbjegavati.
              Nema rutine, niti ce je imati bilo koja igra u skoroj buducnosti, jer se ne radi o handcrafted selu od 20 ljudi, gdje svaka kuca drzi jedan zanat. Ovo je kao gta odnosno samo hrpa npceva koji se krecu po ulicama. Ono sto ima su kvartovi, u njima nalazis rutine, zanate i slicno.

Ma jebes to, zanima me za izgled lika, sad sam trazil po netu i nema nigde da se moze mjenjat, kaj jos niko nije naletel na neki salon ili nekaj?
              kak je kod vas koji igrate?