renda i meni je, jbg 🙂
Al super je follow up misija kao oproštaj, budeš vidio ako nisi.

Brijac Tako je. Pripazi i da ih skoro ne zgaziš ko ja. 🤣

Ne možeš motor dić na zadnji. 1/10 igra.

@renda

Ne znam al ovaj tekst koji si stavio je stvarno pun neistina.
    A i to što je istina nema veze sa RPG žanrom.
    Bilo bi bolje da ima to sve što je maknuto, ali igra zbog toga nije ništa manje RPG.

Witcher je definitivno manje RPG od Cyberpunka jer je Geralt predefinirani lik sa predefiniranim originom.
    Jedino zašto bi rekao da djeluje više RPGevski je fantasy setting koji se češće veže za RPG žanr.

Baš, moj dragi renda ovdje je omašio ceo fudbal malo.

Stealth postane neizmjerno bolji nakon što se podignu hacking skills, jednog zadavis, drugog distractaš, trećem overheataš elektroniku, ma u par minuta se daju riješiti pojedine zapetljane situacije.

Evo uspio sam skužit jednu foru tako da sam se zaletio autom u rulju slučajno..
    Zaradio sam instantno 4 zvjezdice, oko mene se spawnalo 4-5 murjaka i jedna od tih zvjezdica je bila još jekak pojačana, ne znam kaj to znači.

Uglavnom, sekundu kasnije gledao sam u svoj novi Gecko kao se razletio u plamenu.

Ono kaj ga je pogodilo je turret koji je izašao iz ovog poklopca na stupu:

Pisalo je "CRIME PREVENTION SYSTEM ACTIVATED".

E sad sam otrkio lore-friendly objašnjenje za beskonačni spawn policajaca i zašto te ne ganjaju autima.

Nema potrebe, auto ti mogu uništiti raketom iz turreta ako si dovoljno opasan, a za male krajmove se ne isplati trošiti rakete.
    Policajci se spawnaju iz tih poklopaca kroz tobogane (cijevi sa strane stupa) iz postaje.

Od kad je gradonačelnik Night Citya uveo te tobogane, vatrogasci su postali ljubomorni na policajce.

Znači kao i Dragon Age Origins, počeci se spoje u jednu priču.

Heat Tako je! Otprilike se i po trajnosti mogu usporediti. 30-60 minuta ako baš upijaš sve.

Znači, igra na PC-u nema veze sa igrama na konzolama. Ja gledam tu slike na forumu od neke druge igre koju ja igram.
        Grafičke performanse konzole (PS5) dosežu do grafike sa Playstation 1. Dakle unatrag 20 godina!
        I ne lažem, vidio sam mrljave plakate, nečitke natpise, neprepoznate predmete na podu, dim koji je kockast (kao šahovnica), zgrade koje su od jedne plohe (jedan piksel), letenjem u zraku vidio sam zgradu ispod sebe koja je sastavljena od tri predmeta jedan na drugom-blurane kocke, iz neba izranjaju crni trokuti i razni geometrijski predmeti koji bi trebali predstavljati ostale zgrade ili nešto, teksture likova su nečesto sa Unreal engina 2 ono far cry 2 faza. POP UP!!!!!! Pa pop up je nestao pojavom Playstationa 4!!!
        Ma ok, to se sve da ispraviti sa update-om za PS5.
        Ali ove gličeve i bagove ne može ni jedan update ispravit! To kategorički tvrdim. Igra je potrgana od gličeva.
        Postoje itemi koje ne možeš pokupit, likovi koji nestaju, likovi koji se pojavljuju nepotrebno, auti koji propadaju/koji skaču u nebo, objekti koji se lijepe za druge objekte, leteći objekti, nestajući objekti, vjerojatno i misije koje se ne mogu završiti, shodno tome i trofeji.
        Jučer odigram sat vremena, ne obazirući se na bugove, i onda mi se igra sruši u pol misije.To je bio treći crash taj dan.
        OVA IGRA JE NAJGORA IGRA KOJA JE IZAŠLA U POVIJESTI PLAYSTATIONA!!!
        Ovo je nečuveno, Goat simulator ima manje bugova neg ovo.eeeej!
        Ali ja i dalje guram, priča je nevjerojatna i ima nekih stvari u igri koje me očaravaju. Zasad.

Tu stranicu treba preimenovati u www.kaddeveloperizajebuminastupamo.com

Ma meni je njih iskreno žao, vjerujem da su se ljudi trudili strašno, ali prvenstveno za Pc, zanemarujući sve ostalo, pa sve ostalo popravljati kad se bude moglo.
        CD Project RED me podsjeća na priču o SAAB-u, koji je napravio najbolji auto na svijetu, i nakon toga su propali.