Znači, igra na PC-u nema veze sa igrama na konzolama. Ja gledam tu slike na forumu od neke druge igre koju ja igram.
Grafičke performanse konzole (PS5) dosežu do grafike sa Playstation 1. Dakle unatrag 20 godina!
I ne lažem, vidio sam mrljave plakate, nečitke natpise, neprepoznate predmete na podu, dim koji je kockast (kao šahovnica), zgrade koje su od jedne plohe (jedan piksel), letenjem u zraku vidio sam zgradu ispod sebe koja je sastavljena od tri predmeta jedan na drugom-blurane kocke, iz neba izranjaju crni trokuti i razni geometrijski predmeti koji bi trebali predstavljati ostale zgrade ili nešto, teksture likova su nečesto sa Unreal engina 2 ono far cry 2 faza. POP UP!!!!!! Pa pop up je nestao pojavom Playstationa 4!!!
Ma ok, to se sve da ispraviti sa update-om za PS5.
Ali ove gličeve i bagove ne može ni jedan update ispravit! To kategorički tvrdim. Igra je potrgana od gličeva.
Postoje itemi koje ne možeš pokupit, likovi koji nestaju, likovi koji se pojavljuju nepotrebno, auti koji propadaju/koji skaču u nebo, objekti koji se lijepe za druge objekte, leteći objekti, nestajući objekti, vjerojatno i misije koje se ne mogu završiti, shodno tome i trofeji.
Jučer odigram sat vremena, ne obazirući se na bugove, i onda mi se igra sruši u pol misije.To je bio treći crash taj dan.
OVA IGRA JE NAJGORA IGRA KOJA JE IZAŠLA U POVIJESTI PLAYSTATIONA!!!
Ovo je nečuveno, Goat simulator ima manje bugova neg ovo.eeeej!
Ali ja i dalje guram, priča je nevjerojatna i ima nekih stvari u igri koje me očaravaju. Zasad.