chono7
A nee, ja baš sa Steama uzeo i nadao se skinuti patch prije 🙁

krpa jebiga, stoji notifikacija cijelo vrijeme, ali ne da download 🙁

tyga

Noice, na kojoj si regiji uzeo da ti je još jeftinije?

Znači zato stoji u queue cijelo vrijeme. Hvala, sad bar znam da se neće u minutu izlaska igrati ali nema veze. 🙂

wooddiebone
      Valjda mi je bio krivi keyboard layout kada sam se regao, moram vidit jel se moze promjenit haha 😃

Ovo je frend dobio kad je upalio igru na PS4 kad se skinula:

@wooddiebone

sori znam da ga ne podnosiš ali poslušaj intro

😃
      😃
      1 / 2
      ženska nije ni praktički igrala igru ahh gamespot

kad smo kod nje googlaj "Kallie Plagge too much water" za pokemon review 😃
      ja ne vjerujem.

ovo je full review u kojem se nalazi sve ovo:

fensisuperstar
        Ne mogu tog lika vidjet više da ne cringeam.
        Sori, al nedam mu view.

Odlučno idem u izolaciju svih cendravih jutubera, kontroverzi, rantova i slično.
        Zbog vlastitog mentalnog zdravlja.

wooddiebone i nevjerojatno je što je u pisanom reviewu sama sebe kontradiktirala pored videa. Priča o tome da je išla radit sidequestove i istraživat a u youtube videu je upravo rekla obrnuto. Doslovno su krivoj osobi dali da reviewa cyberpunk.

To ko da meni daš da reviewam Hyperdimension Neptuniu il Yakuzu.

Ovo što više gledam to više tonem. Nemrem.

CDPR bi se trebao ugledati na Naughty Dog i idući put više iskeširati reviewerima.

wooddiebone Ovo što više gledam to više tonem. Nemrem.

kao da si mi ukrao riječi iz usta jbt. download mi je na 44% od 59 gb. Pretpostavljam da me čeka još jedan update 😃

Komentari o patchevima, (ne)dovršenosti i usporedbama s drugim igrama prebačeni su u novu temu.

Znači sa svojom GTX 1080 na 1440p rezoluciji mogu računati na medium detalje uz framerate oko 40 fps-a.

Toliko o GTX 1060 kao preporučenoj kartici 🙁

EDIT:
              ovo je komentar Zorana s HCL-a koji trenutno igra / recenzira igru:

S Core i5 procesorom osme generacije i GTX 1060 karticom navukao sam jedva 40-50 fps-a na najnižim grafičkim postavkama, s dinamičnom rezolucijom koja se spuštala za 20% iznad standardnih 1080p. Danas je stigao rani Game Ready driver koji je situaciju popravio za 2-3 fps-a i vjerujem da će igra s vremenom dobivati raznorazne optimizacije i neslužbene popravke s kojima će se stanje dodatno popraviti. Ipak, po jutru se dan poznaje pa bih vam savjetovao da Cyberpunk 2077 radije ne igrate bez RTX serije ili novijih Radeona.

https://www.hcl.hr/najave/cyberpunk-2077-igrao-20-sati-nije-dosta-164445/