buz
Nisam ja zapeo nego komentiram ono pizđenje oko objave radnih subota.

Obavezni teambuildinzi. I ja bi pizdio.

wooddiebone Razumio sam ja, zato i velim. Očito da će i dalje peglati igru do launcha, ali radi distribucije su morali ići gold.

buz rade patch kao sto sam i napisao na onu vijest o crunchu

Fico nije prestao rad, ali je bogami i krenulo stampanje fizikalije

Fico lol ja mislio to broj prodani primjeraka ala shiping gold u predprodaji

Fico
      Znam ja to, ali komentari na lošu procjenu vremena za development su bili dosta česti zadnjih dana pa mi nije jasno ako su tolko loše procjenili vrijeme, kako to da je igra došla do gold statusa mjesec i pol prije izlaska.

Po onome kaj se pisalo u temi o radnim subotama u CDPRu izgleda kao da igra nije gotova i da sad crunchaju zbog toga.

Većina igara danas dosegne gold status tjedan do dva prije izlaska.

@wooddiebone kad dodaš novi projekt na vrh postojećeg projekta na vrh postojećeg projekta ne možeš biti 100% siguran u to kad ćeš biti gotov.
      njima je bio cilj imati igru gotovu do izlaska PS5. that's about it.

oni su izvrsni developeri ali nemaju omnivision

Glupo je nešto komentirati kad ne znamo iz prve ruke točno koliko treba od gold statusa do proizvodnje i potpune distribucije po tržištima. Očito su dobili neki datum do kad mora biti u goldu da bi se ispoštovao launch na taj datum. Ili su završili sve taskove koji su bili bitni da igra može u gold pa će sada peglati detalje vikendima.

buz Glupo je nešto komentirati kad ne znamo iz prve ruke

ti kao da si prvi put na ovom:

Portalu i forumu 😃

Mlad sam i naivan.

Ne, ovo je motivirano hypeom za Cyberpunk.

Jedna od koordinata je u Rijeci.

45.328733, 14.441469 (6th Street) – Croatia, The city of Rieka

Jedino zanimljivo na Street viewu je ovaj rozi balkon.

Jesam li ja lud ili mi uopće nemamo gameplay s konzola?
          PS4 ni XOne, ništa.

A to su verzije koje će ekipa igrati i na PS5 i XSX.

Predivno, jednostavno predivno!

@Nexus nisi lud, ovo je PC igra, jer je to CDPR i sve prikazano je sa PCa uz ray tracing.
          Ps4 i xone verzije su tu samo da jesu, a ps5 izdanje ce biti drugacije i poboljsano.

chono7
            Bilo bi ok da se i pokažu te verzije i tehnički detalji?
            Mislim...ne tražim puno.

PS4 i XOne verzije su tu da se IGRAJU, ovo je multiplat igra, a ne PC only igra. Uostalom te PS4/Xone verzije će ujedno biti i PS5 i XSX verzija dosta dugo dok ne dođe prava next gen verzija.

Nexus tako nesto i PC igraci traze godinama prilikom najava i zavrsnih trailera ili cak gameplaya kod pojedinih naslova.
              Ps4 i xbox verzije ce izgledati okeish i nista vise.

Po recommended specsima, izgleda da će igra na current-genu letit.

Pogotovo na Pro i X verzijama current konzola.

S druge strane, malo je sumnjivo da ne pokazuju ništa.

Inače bi argument bio da se konzolaške verzije prodaju najbolje, ali ako se dobro sjećam Witcher 3 je na PC-ju najprodavaniji. Pa valjda zato tako jak marketing prema njemu.

Ali ipak je baš čudno da nema baš nikakvog prikaza. Ali boli ih kuki ionako. Kao Rockstar su sad, prodat će se bez obzira na sve.

chono7
                  Ma znam, al igra bi trebala izgledat na recommended dovoljno dobro da me nije briga.

Mislim ja uzimam 3080 za ovu igru tak da me ni ne zanima kak će izgledat na konzoli, ali ne bi se čudio da iznenade.

Pogotovo nakon kaj su moje oči svjedočile TLOU2 na launch modelu PS4.

Kak je Chono i rekao, ova igra je ipak razvijana prvo za PC, tu najbolje izgleda i naravno da će to prikazivati. U obrnutim slučajevima kada konzole imaju primat u razvoju, naravno da tada prikazuju konzolaške verzije.

Bolesno dobro.Iz nicega,iz totalne nezainteresiranosti jer to nije moj đir preobratili su me na to da zelim ovo igrat i zapravo hocu kada dode na Ps5! GOTY bez diskusije ce bit.Bit ce vrlo vjerojatno i igra generacije i svakako ce postavit nove standarde i usmjerit gaming.

Fenix a gle, ovo je open world rpg i samim time nece biti vrh ukupne graficke ponude. Meni je logicno da zele prikazati igru u punom sjaju, na max postavkama na PCu i stvoriti dodatni hype za vlasnike PS5 i novog Boxa.
                  Isto tako CDPR je primarno PC studio i nije tajna da gaje simpatije prema toj platformi od samih pocetaka.

Blade Runner u Svijetu video igara.
                  Night City izgleda dosta detaljno i raznoliko, iako me za izbor lokacije najviše privlači ona siromašnija wasteland strana igre.
                  Kakve li ćemo strahote tu nalaziti..

A vozilice su prejako osmišljenje.
                  Jok ako bude opcija custom modifikacija, bit će savršeno.

Ja iskreno neznam koja je igra tolko nahajpana kao ova u zadnjih pet godina?

Mislim sve to divno i krasno izgleda, ali sto mislite da li ce na kraju podbaciti?

Tocnije da li je koja igra bas ono uspijela a da je imala toliko veliki hype?

Jer ono za sad smo vidjeli puno, a zapravo smo vidjeli malo.

Može li ovakva igra podbaciti po Vašem mišljenju?

doctorfreak mislim da je i TLOU2 bio podjednako nahajpan.

CP2077 neće podbaciti.

Witcher 3 je bio više nahajpan od ovog.
                    Opravdao sve i još malo.

Pa za tlou2 smo otprilike mogli očekivati što nas čeka,i na kraju su dosta podijeljena mišljenja.

Iskreni kupio sam je ali čekam idealnih 2-3 dana da je pređem pa cu donijeti svoje mišljenje.

Koliko sam ja shvatio ili je igra remek djelo ili ti je totalni promašaj.

Zato me baš zanima kako ce proci cp2077, po svemu do sada se uložilo brdo resursa i rada,da li je moguce da se radi o remek djelu ili ce na kraju ispasti prosjecna igra?

doctorfreak nece podbaciti, ali nece se svidjeti svima. U danasnjem preklapanju zanrova i sadrzaja, biti ce nesto sto nece odgovarati svima i to je tako danas.
                    Hype je velik jer je stvoren od samog pocetka i zbog witchera 3, po meni najbolje igre ove generacije i dalje.
                    Novinari su jos prije par godina pisali clanke o jawdropping reakcijama nakon prezentacije, igra je u tom stanju poharala e3 i pisalo se i pricalo o nemogucoj kolicini detalja i ambicije studija za ovaj projekt. Sto preostaje igracima? Nista, da se ukrcaju u taj vlak i cekaju izlazak.
                    Nije za uaporedbu s danasnjim standardima, ali sjecam se najave Half Lifea 2 i Skyrima. Sjecam se iscekivanja i hypea koji je bio do plafona. Igre su ispale fantasticne i vise od toga.
                    Ja znam sto ocekivati od Cybera i znam otprilike sto me ocekuje i cemu se veselim. Pitanje je znaju li ostali o kakvoj se igri radi?

Također sam shvatii jednu ludu stvar...igra izlazi i na gogu isti dan gdje je drm free, sto je sa piratizacijom? Day one free? hmmm