Pošto me igra ne zanima može li mi netko ispričati priču ukratko i reći kraj da ja to mogu prosljediti @fensisuperstar u.
Hvala

Hoće netko probati streamati Cyber preko Geforce Now?

https://i.ibb.co/x3QwNDk/cyber.png

Upute za Cyberpunk 30$:
    Spojio se preko VPN na Moldaviju (može i Rusija, Georgia,...) Login na svoj postojeći GOG acc (možete i napraviti novi). Dodao u košaricu, platio Paypalom (Revolut).
    Izašlo sve skupa oko 185 kn.

Naravno, ako itko zaslužuje punu cijenu onda je to ekipa iz CDR-a, ali ako je netko slab s parama eto jeftine opcije.

Imate jos jeftiniju varijantu. Novi policy goga kaze da imate pravo na refund u roku od 30 dana. Sto znaci da uzmete igru, platite, refundate zbog primjerice bugova i vama ostaje besplatni Cyber.

Brijac a nismo, ali nazalost opcija je legit 😁
        Inace steam verzija nema preload patcha.

chono7
          A nee, ja baš sa Steama uzeo i nadao se skinuti patch prije 🙁

krpa jebiga, stoji notifikacija cijelo vrijeme, ali ne da download 🙁

tyga

Noice, na kojoj si regiji uzeo da ti je još jeftinije?

Znači zato stoji u queue cijelo vrijeme. Hvala, sad bar znam da se neće u minutu izlaska igrati ali nema veze. 🙂

wooddiebone
              Valjda mi je bio krivi keyboard layout kada sam se regao, moram vidit jel se moze promjenit haha 😃

Ovo je frend dobio kad je upalio igru na PS4 kad se skinula:

@wooddiebone

sori znam da ga ne podnosiš ali poslušaj intro

😃
              😃
              1 / 2
              ženska nije ni praktički igrala igru ahh gamespot

kad smo kod nje googlaj "Kallie Plagge too much water" za pokemon review 😃
              ja ne vjerujem.

ovo je full review u kojem se nalazi sve ovo:

fensisuperstar
                Ne mogu tog lika vidjet više da ne cringeam.
                Sori, al nedam mu view.

Odlučno idem u izolaciju svih cendravih jutubera, kontroverzi, rantova i slično.
                Zbog vlastitog mentalnog zdravlja.