- Uređivano
Pošto me igra ne zanima može li mi netko ispričati priču ukratko i reći kraj da ja to mogu prosljediti @fensisuperstar u.
Hvala
Pošto me igra ne zanima može li mi netko ispričati priču ukratko i reći kraj da ja to mogu prosljediti @fensisuperstar u.
Hvala
Lijepe insider vijesti, mislim barem za pc verziju. @fensisuperstar iznenadit ces se
Hoće netko probati streamati Cyber preko Geforce Now?
https://i.ibb.co/x3QwNDk/cyber.png
Upute za Cyberpunk 30$:
Spojio se preko VPN na Moldaviju (može i Rusija, Georgia,...) Login na svoj postojeći GOG acc (možete i napraviti novi). Dodao u košaricu, platio Paypalom (Revolut).
Izašlo sve skupa oko 185 kn.
Naravno, ako itko zaslužuje punu cijenu onda je to ekipa iz CDR-a, ali ako je netko slab s parama eto jeftine opcije.
Svaka čast na opisu i guideu.
Imate jos jeftiniju varijantu. Novi policy goga kaze da imate pravo na refund u roku od 30 dana. Sto znaci da uzmete igru, platite, refundate zbog primjerice bugova i vama ostaje besplatni Cyber.
Miro nemoj se sa time ni zajebavat
Znači zato stoji u queue cijelo vrijeme. Hvala, sad bar znam da se neće u minutu izlaska igrati ali nema veze.
wooddiebone
Valjda mi je bio krivi keyboard layout kada sam se regao, moram vidit jel se moze promjenit haha
sori znam da ga ne podnosiš ali poslušaj intro
kad smo kod nje googlaj "Kallie Plagge too much water" za pokemon review
ja ne vjerujem.
ovo je full review u kojem se nalazi sve ovo:
fensisuperstar
Ne mogu tog lika vidjet više da ne cringeam.
Sori, al nedam mu view.
Odlučno idem u izolaciju svih cendravih jutubera, kontroverzi, rantova i slično.
Zbog vlastitog mentalnog zdravlja.