A jos igram na konzoli

fensisuperstar

svaki save file mi je malo ispod 13mb sto znaci da ovo ne vrijedi za konzole, cak mi je i manual save sa pocetka igre oko 13mb i nist se ne corrupta

Side questovi su raznovrsni i zanimljivi, igram ih zadnja 4 dana. Bas se vidi da su na tragu Witchera, tj. da ih isti studio radi. To im je glavni forte. Uopce nisam taknuo main story zahdnjih 20-ak sati u igri. Zaista ima izuzetno kvalitetnog sadrzaja u igri. Izgubi covjek pojam o vremenu. Svakim danom sam sve uvjereniji da ce ovo na kraju ispasti vrhunska igra kad je dovedu u red i kad se bude pricalo o igri a ne o katastrofalnom launchu, bugovima...i svemu o cemu se pise i prica sada

steam spy je ipak bio fake

chono7 odlicno odigrao lik. Ali s druge strane ja samo bacim contagion i ubio sam ih sve :-D

Motori se cuju zvjerski dobro 😃 za vas gaming pezante CDPR je snimio SC Project auspuhe na Archu V2 😃 nisu Akrapovič al jesu next best thing 😁

Full speed potegnuo ručnu ko da vozim golfa i sad skužim da mi je i zamantalo lika u lijevo dok ga zamotao u desno!!!

e., sad skinem soundtrack i skužim da nema niti jedna pjesma od "SAMURAI" benda. Onak wtf?

chono7 ne kužim?
      znači imam za skinuti soundtrack sa goga pod goodies. Ali u tom soundtracku na 2 cda nema niti jedna pjesma od benda SAMURAI koji svira ingame.
      A to je doslovno dio soundtracka. Zato velim da ne kužim.

Tipa nema ove pjesme i niti jedne druge pjesme od "benda"

brutala je. to kaj ti slušaš tamo one svoje što piju krv skupa sa vukovima dok growlaju to je tvoj problem 😃 meni je ovo bomba.

fensisuperstar to kaj ti slušaš tamo one svoje što piju krv skupa sa vukovima dok growlaju to je tvoj problem 😃

Da vidiš tek kakav je afterparty.
        Kod mene će kao kod @Kikiller -a, metal stanica i na max. Nek vrište djevice i svi koji se tak osjećaju.

Lol ray tracing radi na psycho sada na 1.05 👌
        Perf dropovi isti sa i bez RTa, a izgled nebo i zemlja u usporedbi

Deadwalker 2k i fhd, quality, watson i centar 50ish do 60, ostalo 60. On foot 60

Slično i kod mene, s time da sam ja stavio performance mod DLSS-a pa ide to stvarno gg (a niti ne skužim razliku kada isključim DLSS). Uglavnom, grafička radi svoj posao savršeno <3

chono7 FE Edition ima jedan 12-pinski utor za kojeg koristim njihov kabel u koji stavljam 8-pinski.

Odavno nisam igrao igru sa zabavnijim i zaraznijim gameplayem. Jos od Diabla. Igra je toliko zabavna i zarazna da je to nevjerojatno. Na 50 sati sam. Glavnu pricu sam totalno zanemario, zadnih 30-ak sati samo rjesavam sporedne aktivnosti, gradim lika....imam osjecaj da sam tek krenuo igrati...prezarazno

chono7 Opusti se, nisi više mod da te brinu takve sitnice. Istinabog, moglo je ići u drugu temu, ali vidim da je aktivnost ionako pala u obje. Ako ima potrebe, vjerujem da modovi imaju opciju prebacivanja postova, valjda nitko neće zamjeriti.

Zero taman ovo gledao, Dunkey je legenda! Po meni iako su njegovi review-ovi namijenjeni da budu satirični uvijek uspiju pokazati stvar točno kakvom je!

Nema trunka satire u tome.

Ova reca zasluzuje posebnu temu kolko je on spot

Izašao 1.06 update

U ova dva tjedna, igra je imala preko 100 GB patcheva.

@Zero kakva ti je igra?

@weky "hotfix" i nisu to updatei, to sada dobijamo base game file, ono sto fali 😆

Hotfix 1.06 is available on PC and consoles! Here is the full list of changes:

Quests

Dum Dum will no longer go missing from Totentanz entrance during Second Conflict.

Console-specific

Improved memory management and stability, resulting in fewer crashes.

PC-specific

Removed the 8 MB save file size limit. Note: this won’t fix save files corrupted before the update.

chono7 Removed the 8 MB save file size limit. Note: this won’t fix save files corrupted before the update.

1 / 3