Cyberpunk 2077
A jos igram na konzoli
svaki save file mi je malo ispod 13mb sto znaci da ovo ne vrijedi za konzole, cak mi je i manual save sa pocetka igre oko 13mb i nist se ne corrupta
renda zna konzola što će joj se desiti ako ti korupta save.
@wooddiebone @Fico @chono7 the perfect woman doesn't exi...
Side questovi su raznovrsni i zanimljivi, igram ih zadnja 4 dana. Bas se vidi da su na tragu Witchera, tj. da ih isti studio radi. To im je glavni forte. Uopce nisam taknuo main story zahdnjih 20-ak sati u igri. Zaista ima izuzetno kvalitetnog sadrzaja u igri. Izgubi covjek pojam o vremenu. Svakim danom sam sve uvjereniji da ce ovo na kraju ispasti vrhunska igra kad je dovedu u red i kad se bude pricalo o igri a ne o katastrofalnom launchu, bugovima...i svemu o cemu se pise i prica sada
steam spy je ipak bio fake
chono7 odlicno odigrao lik. Ali s druge strane ja samo bacim contagion i ubio sam ih sve :-D
e., sad skinem soundtrack i skužim da nema niti jedna pjesma od "SAMURAI" benda. Onak wtf?
fensisuperstar to ti je eksluziv GUDI
- Uređivano
chono7 ne kužim?
znači imam za skinuti soundtrack sa goga pod goodies. Ali u tom soundtracku na 2 cda nema niti jedna pjesma od benda SAMURAI koji svira ingame.
A to je doslovno dio soundtracka. Zato velim da ne kužim.
Tipa nema ove pjesme i niti jedne druge pjesme od "benda"
Mozda i bolje da nema
brutala je. to kaj ti slušaš tamo one svoje što piju krv skupa sa vukovima dok growlaju to je tvoj problem meni je ovo bomba.
fensisuperstar to kaj ti slušaš tamo one svoje što piju krv skupa sa vukovima dok growlaju to je tvoj problem
Da vidiš tek kakav je afterparty.
Kod mene će kao kod @Kikiller -a, metal stanica i na max. Nek vrište djevice i svi koji se tak osjećaju.
Lol ray tracing radi na psycho sada na 1.05
Perf dropovi isti sa i bez RTa, a izgled nebo i zemlja u usporedbi
chono7
kakve performanse imaš, koja rezolucija i koji level DLSS-a?
Deadwalker 2k i fhd, quality, watson i centar 50ish do 60, ostalo 60. On foot 60
Slično i kod mene, s time da sam ja stavio performance mod DLSS-a pa ide to stvarno gg (a niti ne skužim razliku kada isključim DLSS). Uglavnom, grafička radi svoj posao savršeno <3
Deadwalker jesi stavio dva posebna izlaza iz PSUa i svaki u jedan utor u grafi?
chono7 FE Edition ima jedan 12-pinski utor za kojeg koristim njihov kabel u koji stavljam 8-pinski.
Odavno nisam igrao igru sa zabavnijim i zaraznijim gameplayem. Jos od Diabla. Igra je toliko zabavna i zarazna da je to nevjerojatno. Na 50 sati sam. Glavnu pricu sam totalno zanemario, zadnih 30-ak sati samo rjesavam sporedne aktivnosti, gradim lika....imam osjecaj da sam tek krenuo igrati...prezarazno
Još jedna video recenzija koja se čekala:
@Deadwalker - možda će te zanimati, ima usporedbi s Death Strandingom.
Zero a da ti zaigras ovo, pa komentiras? inace imas posebnu temu za "recenzije": https://forum.ffa.hr/d/19006-o-cyberpunk-recenzijama-patchevima-i-tehnickoj-strani-igre/
Nema trunka satire u tome.
Ova reca zasluzuje posebnu temu kolko je on spot
Izašao 1.06 update
U ova dva tjedna, igra je imala preko 100 GB patcheva.
- Uređivano
@Zero kakva ti je igra?
@weky "hotfix" i nisu to updatei, to sada dobijamo base game file, ono sto fali
Hotfix 1.06 is available on PC and consoles! Here is the full list of changes:
Quests
Dum Dum will no longer go missing from Totentanz entrance during Second Conflict.
Console-specific
Improved memory management and stability, resulting in fewer crashes.
PC-specific
Removed the 8 MB save file size limit. Note: this won’t fix save files corrupted before the update.
chono7 Removed the 8 MB save file size limit. Note: this won’t fix save files corrupted before the update.