renda Raziel Push Square: 8 / 10 ACG: Buy GamingTrend: 90 / 100 TechRaptor: 8.5 / 10 Checkpoint Gaming: 8 / 10 Press Start: 9 / 10 Stevivor: 7.5 / 10 WellPlayed: 9.5 / 10 LevelUp: 9.3 / 10 Noisy Pixel: 9 / 10 Monster Vine: 4 / 5 WayToManyGames: 8/10 CG Magazine: 10/10 God is a Geek: 9/10
Brijac kate @"PS2MASTER"#p23990 ja prodajem bonove u pola cjene PS2MASTER je sad na Xbox-u pa ako imaš kakve bonove za GamePass..
renda Tuhy na CD keys kupujem vec godinama, nikad problema, malo jeftinije, znaju imat akcije, uglavnom, najpouzdaniji po meni.
Raziel Je li dosad za Božić ili Novu godinu Sony davao kakve popuste na PS+ Pretplatu? Ističe mi Premium danas, pa se kontam da li da sad obnovim pretplatu, ili da sačekam još 10ak dana pa ugrabim Božićnjeg popusta, ako ga i bude.
virty Meni također danas ističe PS plus. Do sada nisam dobio popust od Sony-ja. Možda će biti za Božić kakav popust.
Legendary_Hero virty Očekujem neku Božičnu akciju za igre, ako bude vrlo vjerojatno će biti i za pretplate.
solidmerlin Kupio iz Kanade igru za PS5. Uz igru dosao deluxe edition code, kojeg kad ukucam na UK store kaze wrong region ili tako nesto. Ima li lijeka?
sandidam solidmerlin Čim moraš upisivati kod u PS store znači da je region locked nažalost. Možeš probati ovo što je sanzo napisao, ali postoji velika šansa da će dodatni sadržaj ostati na kanadskom accountu. Naletio sam na par izuzetaka kad bi se sav sadržaj prebacio i na druge račune, ali to su rijetki slučajevi. Najbolje pogledati na netu baš za tu igru šta kažu.