zontra Sony mi samo slatke probleme stvara :Nisam kupio PS4 da se veselim PS3 igrama Ja očito jesam Ali svaki mjesec mi daju barem 2 igre koje ću naveliko igrati
ThaUrban Pocni igrat prave igre za ps4 i da vidis oces stic smeca igrat Pa jel igra Hardware Rivals? : : :
zontra Pocni igrat prave igre za ps4 i da vidis oces stic smeca igrat Pa jel igra Hardware Rivals? : : :Sam ti ismijavaj. Sutra cu ti banut na vrata pa ces mi morat vratit TLOU.
biver Helldivers me jako ugodno iznenadio za ps4. Toliko da ove druge igre neću niti pogledat, a moje pare za ps+ ovaj mjesec su opravdali.
PS2MASTER Koja pusiona od ponudeNije ti Helldivers dobar?Probao i ne valja mi. I zato ponuda ne valja jer ti igra nije dobra. Odlicno
tyga Meni taman sutra ističe PS+.Helldivers će opravdati pare meni,plus još ako nešto uleti dobro u sljedeća dva mjeseca.
viper89 #ViperNijeGamerhahahaovaj master je genijalac. Da, samo zbog Helldiversa mi je ponuda smece. Ostale igre su zlatne #ViperNijeGamer
PS2MASTER #ViperNijeGamerhahahaovaj master je genijalac. Da, samo zbog Helldiversa mi je ponuda smece. Ostale igre su zlatne #ViperNijeGamerKoji si ti genijalac. Neke nisi ih ni probao, al ipak, ponuda ne valja.#vipernemapojma