jeli se zna do kad je maintance?majko mila odlucim nakon sto godina provest vecer uz playstation i maintance
Sad je proradilo...

Haha jos jedan zagoreni!!tenk ju prika

Broforce je genijalna igra. Nisam ni znao da je ima na PS4... ako bude, možda i uzmem plus. Igro je s frendovima u školi. Klasični old school s ikonama akcijskih filmova.

Double Bro Seven
Bro Hard
Rambro
Indiana Brones
Bro In Black

A pogledo sam sad gameplay od sve 3, cine se ok, vidjet cemo. Ovaj Broforce se cini spaljen
Nego ocemo li moci skinuti ove PS+ igre odmah sad u ponoc ili sutra tokom dana?

Jel ti toliko bitno?
Ionako nisu teže od 2-3 gb.

Sumnjam da GRID ima toliko malo...

Kao da biram između HDZ-a, MOST-a i HČSP-a.

Kao da biram između HDZ-a, MOST-a i HČSP-a.

Od danas se moze kupiti (vec se mogao preordat) Gravity Rush Remastered po cijeni od 230 kuna. Za sada drzi vrlo dobrih 80 na metacriticu.

Ja narucil danas na ebay UK,20£,dobra cijena.

neznam jel se ikad ovo ikome dogodilo i jel mogu ikako dobiti novce natrag.....naime na ps store-u sam si išao uzeti fifu 16 i javilo mi da je neka greška s karticom i odbilo mi je, probao sam nakon pola sata opet i opet isto.....da bi sljedeći dan vidio da su mi fifu 16 2 puta naplatili......jel mogu dobiti povrat tih 219.6 kn ili je to otišlo u nepovrat....koga bi morao za to kontaktirati

nema refunda na store , lijepo piše kod svake kupovine ili dodavanja novaca u wallet
nažalost za te novce možeš zaboravit :(

Da, ali njemu je zbog greske istu igru naplatilo dvaput. Ja bi na njegovom mjestu probao naci neki customer service pa tamo probati objasniti.

Kak veli someone ,customer service neki i rjesavanje problema,pa vide oni da nije download napravljen,to je pljacka,nemru sam tak uzet pare i nikom nista.

Koliko se sjecam Tzereen je kupio krive mikro transakcije za Destiny, a mislim da sam nedavno vidio da je napisao da su mu vratili novce. Eto tago sam ga pa mozda moze pomoc :)

mislim do sada sam kupio 5-6 igara preko stora i nikad mi nije izbacivalo nikakav error....i sad sam vidio fifu 16 da je na akciji i reko idem si ju uzeti kad ono izbace da je neka greška na kartici (čitao sam tu na forumu da je dosta ljudi znalo kupovati pbz-ovom karticom i da im kasnije nije prihvaćalo tu karticu) tako sam ja mislio da se sad dogodilo i meni.....ali reko probat ću za 15ak min opet pa možda prođe kad ono opet istu grešku izbaci....reko ništa, nema veze nabavit ću je nekako na disku onda.....da bi drugi dan dobio poruku da je promijena na računu i da mi je skinuto 439.2kn....i prvo što sam pomislio je da mi t-com skinuo opet previše od tarife (70ak kn previše) kad ono vidim na internet bankarstvu da je to sony....odmah upalim ps4 i vidim na fifu 16 pod kupljeno ali mi se ništa ne skida i igra je bila pod lokotom.....ajd sva sreća pa mi se sada barem igra skida ali da, neznam kako sam ja za ovo kriv i zašto mi nebi vratili tih 219kn ili da si barem mogu onda neku drugu igru skinuti

Vratit će ti sigurno lovu.
Samo da li netko zna može li preko maila riješiti ili preko supporta?

Evo me.

Da, može se preko maila. Ja uspio. Doduše, dugo je trajalo, ali ne toliko zbog njih, koliko što sam čekao Bungie da mi potvrde da zaista nisam preuzeo taj Silver na PS3 konzolu.

Sonyev response nakon što sam im forwardirao mail od Bungie je trajao jedno 5-6 dana i vratiše mi pare na wallet.

E sad, dodatna olakotna okolnost je kaj bi se sad nama po ovim novim zakonima za sve trebalo vratiti novac ukoliko se žalimo u roku od 14 dana. preduvjet je da igra nije iskorištena ako sam dobro shvatio. Znači, da je nisi skinuo i krenuo igrati. A ti vjerojatno ni nisi mogao skinuti oba primjerka igre

Druga opcija ti je da ako je skinuto s računa, možeš i svoju banku tražit da ti stornira, jer se zna ponekad dogoditi dvostruka transakcija.

Linkovi:

ukoliko se javljaš na UK mail - help@uk.playstation.com
terms - https://www.sonyentertainmentnetwork.com/en-gb/terms-of-service/

Izvadit ću jedan citat iz termsa:

Cancellation Rights

(i)For orders (other than pre-orders) of digital content (such as games, virtual currencies or add-ons), you agree that we may make those products available to you immediately after we have accepted your order and once made available, as far as permitted by law, you will have no right to cancel your order or to a "cooling off period".
(ii)You cannot obtain a refund for orders of digital services (such as subscriptions to PlayStation Plus or Music Unlimited) unless EU consumer laws apply to your order, in which case you can cancel that order within 14 days of the date your order is accepted. You will receive a refund of the purchase price to your SEN wallet, minus a deduction for the value of the service you accessed before cancellation takes effect.
(iii)If Dutch consumer laws apply to your order of any subscription and that subscription has automatically renewed at least once, you may cancel your renewed subscription. You will receive a refund of the purchase price to your SEN wallet, minus a deduction for the value of the service you accessed before cancellation takes effect.