renda Raziel Plucky Squire ima potencijal da bude u rangu najboljih platformera, Night in the Woods je vanserijska avantura, kenjate po obicaju.
Raziel renda Nizak vam je potencijal onda. Nije ni čudo što imamo potencijalno najgoru generaciju i period glede igara. Kenjanje ti je potencijalno iznad potencijalno očekivanog.
KruxZhlajfa Yeah ja se isto veselim Plucky Squireu, zapravo sam happy da nam to dolazi day one na PS+!
renda Raziel Push Square: 8 / 10 ACG: Buy GamingTrend: 90 / 100 TechRaptor: 8.5 / 10 Checkpoint Gaming: 8 / 10 Press Start: 9 / 10 Stevivor: 7.5 / 10 WellPlayed: 9.5 / 10 LevelUp: 9.3 / 10 Noisy Pixel: 9 / 10 Monster Vine: 4 / 5 WayToManyGames: 8/10 CG Magazine: 10/10 God is a Geek: 9/10
Brijac kate @"PS2MASTER"#p23990 ja prodajem bonove u pola cjene PS2MASTER je sad na Xbox-u pa ako imaš kakve bonove za GamePass..
renda Tuhy na CD keys kupujem vec godinama, nikad problema, malo jeftinije, znaju imat akcije, uglavnom, najpouzdaniji po meni.
Raziel Je li dosad za Božić ili Novu godinu Sony davao kakve popuste na PS+ Pretplatu? Ističe mi Premium danas, pa se kontam da li da sad obnovim pretplatu, ili da sačekam još 10ak dana pa ugrabim Božićnjeg popusta, ako ga i bude.