Di da se javim za ove bodove sto mi vise nedaju kod kupnje na psnu

Genesis

Baš zato ne mogu biti pametan, jer imam kod sebe Mail potvrde da sam obnovio pretplatu 12og Februara 2023.

Mora da su burkya zaposlili za praćenje pretplata naših PSN Profila.

Genesis Kako su ga pokrali? Ako mu je obnovljen 12.2.23, a slj obnova je 2.12.24… Zar ne znaci to da je dobio 10 mj free?

Amerikanci stavljaju prvo mjesec onda dan kad pisu datume…

17 dana kasnije

Raziel Ja imam sličnu situaciju upravo. 17.3. stiže mail da nemam para na kartici za produžiti Extra pretplatu. Rekoh OK ni ne želim, budem otkazao pretplatu da se ne obnovi u nekom trenu i to je to. Nikako nisam palio konzolu i evo upravo ušao da otkažem, piše extra pretplata aktivna do 17.3.2025. Pošto je kartica od mog brata poludim na sebe što ga nisam upozorio da ne stavlja pare gore da ne želim obnavljati pretplatu. Rekao sam mu da provjeri, kartica niti je terećena za bilo kakav iznos, a i gore ima 20-ak €. Ni blizu za godinu dana, također u accountu kad provjerim nema nikakvih transakcija u zadanom periodu. Sad sam to išao otkazati, i dalje piše da mi vrijedi do 17.3.2025. i da se mogu resubscribeati do tada kad želim.

Je li to meni Sony poklonio upravo godinu dana free extra pretplate?

Pripazite na tog Spider-Mana jer je kolega na Bug-u pisao da je dobio od tog lika iskorišten key + u to vrijeme je lik dobio dosta negativnih recenzija za tu prodaju. Jedino što je ponudio kolegi je da kontaktira PS support, znači nikakav refund.

Miro

I meni je, ali eto kaže kolega da se on zajebao pa čisto da ljudi znaju.

mjesec kasnije

PS+
      Ghostrunner 2
      Tunic
      Destiny 2: Lightfall
      EA Sports FC 24

moze FIFA, nadam se da ce sve vise ljudi odustajat od kupnje sportski igri… Tako da ih natiraju da napreduju sa igrom ili jednostavno postanu F2P

7 dana kasnije

Streaming PS3 igara nije dostupan na našem Storu za Plus Premium korisnike?

16 dana kasnije

Kako kupiti bon za Japan store?

Može li se plaćati paypalom, aircashom ako je kartica iz HR?

Probao na Amazon Japan kupiti bon od 1100 JPY, mora se unijeti japanska adresa, našu karticu prihvaća ali mi stoji order placed i da ću dobit confirmation na mail.

Nisu mi skinuli ništa.

4 dana kasnije

Spužva Bob <333

Igrat će se.