Zas?
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
PS Store & PSN
jutros isprobao obje visa kartice na store i ne prolazi mi ni jedna više
govorim o debitnoj i kartici tekučeg računa PBZ
neznam šta se to događa :(
Dobio mail od Sony-a da mi daju kod sa 1 dan-om produženja PS+ pretplate zbog onog dana kad nije ništ funkcioniralo. Ha.
Pošteno.
Dobio mail od Sony-a da mi daju kod sa 1 dan-om produženja PS+ pretplate zbog onog dana kad nije ništ funkcioniralo. Ha.I ja,ali dan
ja sam svoj kod dao frendu
jedad dan mi ništa ne znači kad imam godišnju pretplatu
Ja zaboravio da mi istjece pretplata i likovi mi automatski produzili za mjesec dana.
Znam da bas svi servisi automatski produzuju te pretplate, al to je tako neposten pristup ne mogu to opisat. I onda ti sam moras otkazivat produljenje. Brate platio sam ti za mjesec dana, a ne za mjesec dana + dokle god imam love na racunu.
Jednog dana ce se i to promijenit nadam se.
Pa ako ti je kartica upisana onda ti produži automatski (ako imaš para na njoj).
Na to te odmah upozori tako da nema žaljenja.
ja sam isto baksuz sto se toga tice, kupujem uvijek ps+ na 3 mjeseca i to uvijek onaj mjesec kada mi se nesto u ponudi bas svidja taman na zadnji dan dva a produljujem takodjer samo tada ali nazalost vec mi se dvaput desilo da sam uplatio bon od 150kn i oni mi odmah uzmu za jebenu pretplatu a nisam uopce za to namjenio :(
EA access mi je cak retroaktivno uzeo pare, znaci bio sam pretplatnik od 10.10-11.10 i nisam iskljucio produljenje, nisam imao nista na kartici na kojoj sam registriran. uplatio neke novce na karticu i hajde da su mi uzeli 4€ od dana kad sam stavio novac nebi se ljutio jer nisam iskljucio. ne oni su lijepo uzeli 8€ znaci uzeli su 4€ za mjesec koji je vec i prosao i pretplata mi vrijedila samo do 10.1. unatoc tome sto su mi tih 8€ uzeli tek tamo 27.12. :(
To automatsko produženje pretplate se ugasi u postavkama, bez obzira što vam je kartica registrirana
Pa ako ti je kartica upisana onda ti produži automatski (ako imaš para na njoj).Znam da al jbga zaboravio sam, kad skupis nekoliko pretplata neke smetnes s uma.
Na to te odmah upozori tako da nema žaljenja.
Nije funkcioniral nekoliko sati, dobio si jedan dan, tj. kad se zračuna, dobio si nekih 15 ekstra za PS+. :Dobio mail od Sony-a da mi daju kod sa 1 dan-om produženja PS+ pretplate zbog onog dana kad nije ništ funkcioniralo. Ha.I ja,ali dan
Ma ja imam godisnju pretplatu meni to svejedno dali ne dali
Uuuuu...neka se malo smire sa darežljivosti.Nije funkcioniral nekoliko sati, dobio si jedan dan, tj. kad se zračuna, dobio si nekih 15 ekstra za PS+. :Dobio mail od Sony-a da mi daju kod sa 1 dan-om produženja PS+ pretplate zbog onog dana kad nije ništ funkcioniralo. Ha.I ja,ali dan
Bas a jos sam na godisnjoj pretplati ima 3 godine cini mi se
vracaju nazad opet. Psn ne radiUuuuu...neka se malo smire sa darežljivosti.Nije funkcioniral nekoliko sati, dobio si jedan dan, tj. kad se zračuna, dobio si nekih 15 ekstra za PS+. :Dobio mail od Sony-a da mi daju kod sa 1 dan-om produženja PS+ pretplate zbog onog dana kad nije ništ funkcioniralo. Ha.I ja,ali dan
Zbog čega ekipa plaća PS Plus? Sto Sony radi sa tim parama? Stvarno neka netko opravda to.vracaju nazad opet. Psn ne radiUuuuu...neka se malo smire sa darežljivosti.Nije funkcioniral nekoliko sati, dobio si jedan dan, tj. kad se zračuna, dobio si nekih 15 ekstra za PS+. :Dobio mail od Sony-a da mi daju kod sa 1 dan-om produženja PS+ pretplate zbog onog dana kad nije ništ funkcioniralo. Ha.I ja,ali dan
Uuuuu...neka se malo smire sa darežljivosti.Da, su bar dali jednu AAA igru. :
Ne treba nista davat,ovako nas samo budalama prave.nista i gotovo.a ne dava mi dan ps plusa a ja prekjucer uzeo cijelu godinu.
Ne treba nista davat,ovako nas samo budalama prave.nista i gotovo.a ne dava mi dan ps plusa a ja prekjucer uzeo cijelu godinu.Ova godina je prijestupna + 1 dan. Hej, 367 dana. :