Premium bi triba biti na nekih 80% popusta da bi me zanimalo

4 dana kasnije

Jedno Noob pitanje.

Odlucio sam se prebaciti sa USA regije na Hrvatsku (kreirao novi profil).

S tim da ako zelim aktivirati Play Station Plus (koji je jos danas na odlicnom popustu), moram putem Gift Kartica aktivirati navedeno, jer ne mogu iz Bejha to uraditi putem svoje kartice.

Vi koji uzimate Gift kartice za svoju HR regiju, kako to radite?
Da li mogu putem Amazona i njemackih (German Account) Euro gift kartica da to uzmem ili ?

Raziel

Prebaci te novce nekome na kartici uz HR ili zamoli da ti kupi preko tvog računa ako akcija samo danas traje jer ako kupuješ bonove preko neta pogotovo iz dućana vjerojatno ćeš ih dobiti sutra pošto rade do 20:00 dućani više manje. Inače bonove možeš kupiti samo u HR i samo za HR regiju. Ako nemaš nikoga u HR imam ja još HR karticu samo nisam siguran pamte li oni brojeve ako napraviš novi account, no mogu ti pomoći kako god.

Raziel

Javi se uzmem ti ja pa mi uplati na Revolut

Puno mi to posla. Svake bi godine morao nekoga od vas maltretirati kako bi mi to obnovili.
    Ipak cu odabrati regiju za Njemacki jezik kao alternativu.

Iskreno radim to ponajvise zbog zene. Rodjena Njemica, slabo poznaje Engleski jezik, a Americka regija rijetko na svoje igre nudi opciju Njemackog jezika, a s druge strane jedino je Ragnarok imao opciju Hrvatskog titla.

Ovako ce i Njemacka regija dobro doci.

Vama hvala puno. Cijenim pomoc. <333

Pokušao pojedine Save Fileove igara u kojima imam 100+ sati da putem USBa napravim transfer sa starog profila na novi, i skužim da to Sony uopće ne dozvoljava. Bez obzira što je o istoj konzoli riječ.

Totalno idiotski potez za onemogućiti takvo nešto. Sitnica u kojoj gube jeftine poene, a znači mnogo.

Genesis

Da, na PS5.

Iako imam mnoge Save fajlove i koji su u PS4 formatu. Ni njih ne mogu prebaciti.

Totalno debilno.

Raziel ps4 bi mogao prebacit bez problema, dok ps5 je lockan 🙁

mjesec kasnije

Već 5+ godina obnavljam pretplatu Američkog PSN Profila poslije 10og Februara, i to je datum koji mi je već odavno poznat glede obnavljanja. Pretplate aktiviram preko vauchera, i nisam nikad povezivao profil ni sa kakvim bankovnim karticama.

Evo već mjesec dana tačno kako mi je Američki profil i dalje aktivan, nisam ga obnavljao sad u Februaru, a uredno radi.

Da su datumi zamijenjeni, pa da je u pitanju 02. Decembar, i to je nemoguće, jer znam da mi u Februaru ističe preplata.

Jel neko zna šta bi moglo biti u pitanju?

Di da se javim za ove bodove sto mi vise nedaju kod kupnje na psnu

Genesis

Baš zato ne mogu biti pametan, jer imam kod sebe Mail potvrde da sam obnovio pretplatu 12og Februara 2023.

Mora da su burkya zaposlili za praćenje pretplata naših PSN Profila.

Genesis Kako su ga pokrali? Ako mu je obnovljen 12.2.23, a slj obnova je 2.12.24… Zar ne znaci to da je dobio 10 mj free?

Amerikanci stavljaju prvo mjesec onda dan kad pisu datume…

17 dana kasnije

Raziel Ja imam sličnu situaciju upravo. 17.3. stiže mail da nemam para na kartici za produžiti Extra pretplatu. Rekoh OK ni ne želim, budem otkazao pretplatu da se ne obnovi u nekom trenu i to je to. Nikako nisam palio konzolu i evo upravo ušao da otkažem, piše extra pretplata aktivna do 17.3.2025. Pošto je kartica od mog brata poludim na sebe što ga nisam upozorio da ne stavlja pare gore da ne želim obnavljati pretplatu. Rekao sam mu da provjeri, kartica niti je terećena za bilo kakav iznos, a i gore ima 20-ak €. Ni blizu za godinu dana, također u accountu kad provjerim nema nikakvih transakcija u zadanom periodu. Sad sam to išao otkazati, i dalje piše da mi vrijedi do 17.3.2025. i da se mogu resubscribeati do tada kad želim.

Je li to meni Sony poklonio upravo godinu dana free extra pretplate?