- Uređivano
Ljudi takodjer zaboravljaji, cesto puta, da laptop nije samo za gejmanje, tako da visa cjena od konzola jeste opravdana. Bolje Performance su samo slag na tortu.
Ljudi takodjer zaboravljaji, cesto puta, da laptop nije samo za gejmanje, tako da visa cjena od konzola jeste opravdana. Bolje Performance su samo slag na tortu.
Druže, ovo sam kupio radi posla jer nisam često doma. Tih 10 000 kn je bilo spremno za RTX 3070ti.
Ovako ću još sačekati ili bubnuti 3060ti u desktop.
Nisam očekivao ovakve performanse lol.
Na njegovom 1080p ekranu od 144Hz doslovno možeš na medium igrati u toliko frejma, dosta naslova i bez DLSS-a. Ove online pucačine, čak i Warzone.
@Sterlok
Pošto je BF2042 online igra ne postoji jogurt verzija...
Igrajući betu(ups alphu) na PS5 teško me natjerati da bubnem 300 kn.
Radije kupim God of War i podržim Sony studio na PC-u.
pravednik pa sve mi je jasno. Ja sam isto kupio prije x godina gaming laptop i igrao Witcher 3 kak bog spada, a ne ono ruglo sto je bilo na base last gen konzolama, a naravno koristio mi je (i jos koristi) za masu drugih stvari.
Cak sam uvjeren da cu se tesko ikada vise odluciti za Desktop PC jer ne vidim vise gotovo nikakve, meni krucijalne, prednosti spram prenosivog i kompaktnog manjeg brata.
pravednik Nvidia control panel, odabereš TV kao jedini output i to je to
Mozes cak i u samim windowsima to kad odes na settings. Tak ja radim jer mi je ogavan taj Nvidia bijeli ekran sa postavkama. Tamo sam isao samo kad sam radio kalibraciju ekrana.
Da je normalna situacija sa grafama, kakva je bila prije mining ludila, nema kaj laptop tražiti pored desktopa uloženo/dobiveno, performanse i buka.
Sve je to ok, ali ja ne kapim jednu stvar. Zasto pobogu netko broji koliko W vuce grafa?
Ako imas normalne temperature, stabilne performanse i sve je ok, cemu?
Od kad imam Seasonic psu, zaboli me uho koliko vuce grafa, cpu i kombinacija u heavy loadu. To je tako pase 10 godina
A to? Normalno da se pitam kamo odlazi energija a frame rate je jednak, skoro jednak.
Gledaj RX6900XT vs RTX 3090.
maverick ne znam koliko bi se dnevno morao igrati (imati računalo pod najvećim opterećenjem) da vidiš nekakvu uštedu na računu za struju
Nije struja, nego klima ne može ohladiti sobu kad grafička izbacuje 350w pored nogu ili glave.
Deadwalker iznenadio bi se