Pa si ga isto odigrao? Sto ga nisi preskočio?
Zato sto sam fan witchera mozda? Ako cemo tehnicki onda je pc verzija ista prikazanom osim rendera. Razlika izmedu pc i konzolaske verzije je ocita. U divisionu bas i ne, a razlika izmedu prvotne i zadnje verzije je ocigledna u korist prve.

MEGATAMA
Batman Arkham Knight. Eto ti Samaritan demo.
Uostalom što znače ti Tech Demoi? To je napravljeno u kontroliranim uvjetima...treba napraviti cijelu igru.
Evo i ovo onda:
https://youtu.be/BqeuHGESZBA
I što sada? Eto što se može napraviti...ali ne kao cijela jedna igra. Uzmi i Kara demo sa PS3...danas na PS4.

Pa si ga isto odigrao? Sto ga nisi preskočio?
Zato sto sam fan witchera mozda? Ako cemo tehnicki onda je pc verzija ista prikazanom osim rendera. Razlika izmedu pc i konzolaske verzije je ocita. U divisionu bas i ne, a razlika izmedu prvotne i zadnje verzije je ocigledna u korist prve.
Eto ti primjer...nisi gledao tada da je igra drugačija jer imaš razloga zašto je želiš.
Priča,gameplay,fan...znači pada u vodu ono  :)

Lol! O cemu ti pises? Izmjenili su render sustav. W3 zavrsna verzija ima nvidia tech, bolje teksture, foliage, vodu, cestice.. Ne pisi gluposti. Division zavrsni izgleda isprano, ocajnih tekstura, osvjetljenja, nema cloth sustava, sjene degradirane, boje, uzasan lod, nema dofa, kompletno degradirani proizvod tehnicki. I to je isto kao w3? Ti zaista vuces paralelu?

Ja stalno pisem o techu, a ti skaces sa teme na temu.. Division je tehnicko govno, kao i watch dogs, pogotovo s obzirom na prvotne prikaze.

Gdje sam napisao da je isto? Pa sam si gore napisao da je W3 dozivio downgrade.
Povlačim paralelu samo sa tvojom izjavom da to u tebe ne prolazi, a ja sam prije toga rekao da mi to nije barijera jer, ako imam određene razloge da kupim to onda ću to kupiti (osim ako gledam isključivo grafiku, a ne gledam)
Gore sam samo napisao da igra izgleda drugačije tako da ne znam čemu prodika o Nvidiji, teksturama, vodi i ostalom.
Također nisam je nigdje usporedio sa Divisionom.

Edit: lol gdje skačem sa teme na temu? Daj taj post.

Da svaka igra dobije downgrade u stilu W3, taj termin se ne bi ni koristio u smislu nečeg negativnog.

Da svaka igra dobije downgrade u stilu W3, taj termin se ne bi ni koristio u smislu nečeg negativnog.
bravo.

Ma igra izgleda bolesno dobro i nemam ništa negativno kazati za taj dio igre.
Više je bilo za ovu bezveznu raspravu.

Povlačim paralelu samo sa tvojom izjavom da to u tebe ne prolazi, a ja sam prije toga rekao da mi to nije barijera jer, ako imam određene razloge da kupim to onda ću to kupiti (osim ako gledam isključivo grafiku, a ne gledam)
Gore sam samo napisao da igra izgleda drugačije tako da ne znam čemu prodika o Nvidiji, teksturama, vodi i ostalom.

Pa pises o gameplayu i o onome sto bi ja trebao gledati. Sad cu ti postavit jedno jednostavno pitanje. Sta onda trazis u tech topicu ako te ne zanima grafika?

A mislim stvarno.. Otvorimo tech topic za ovakve stvari i onda me još pokušava uvjerit da sam odigrao Witcher 3 zanemarujući "downgrade" i da to isto vrijedi za Division! Ne vrijedi! W3 je svemirski brod za Division. Ubisoftovo sranje ne izgleda ni približno onome sa najava. A priče o tome kako je grafika nebitna su samo to, priče. Zašto mi onda dolazi ovdje držati prodike o gameplayu, kad raspravljamo o grafici??

Da nebismo pisali u tech temi samo o degradacijama i losim performansama........ :)
Dirt Rally je primjer kako se treba fantasticno optimizirat jedna igra,igra se vrti na najnovijoj inacici EGO engina koji je ljepsi nego ikad da se tako izrazim.
Na mojoj gaming mashini igra radi na prosijecnih 75fps dok je najnizi zabiljezeni framerate 66fps i to je sa maxed out techom sve na ultra plus 8xMSAA.

Pa pises o gameplayu i o onome sto bi ja trebao gledati. Sad cu ti postavit jedno jednostavno pitanje. Sta onda trazis u tech topicu ako te ne zanima grafika?
Nigdje ti nisam napisao sto ti trebaš gledati.
Apsolutno nigdje.
Niti ti držim prodike o gameplayu...hvatas se jedne stvari koje sam spomenuo tek tako, a ti to izvrćeš.
Totalno nebitna stvar ,al ajde nek ti bude.
Btw nigdje nisam napisao da mi je grafika nebtina već da mi nije presudna ukoliko me bas interesira. Čitaj.

Eo jedan pozitivan primjer: MGS V.

Nije predstavljen bullshotima, nije predstavljen CG trailerom i raznim mazanjem očiju... Ali smo zato dobili ispolirano iskustvo, bez nekih gamebreaking bugova, sa zakucanih 60 frejmova na current gen konzolama i 1080p prikazom na ps4 i sa nekim beneficijama poput 4k prikaza, boljeg LOD-a i boljih sijena koje bi zadovoljile hardcore pc publiku (odnosno solidnim, zapravo odličnim i optimiziranim portom).
I u svemu tome se negdje zagubila ona igrivost MGS-a... a zbog tog "malog" nedostatka" igra već 2 mjeseca kod mene skuplja prašinu.

Mjenjam poneki bug, pokoji pad fps-a, bolji LOD i bolje sijene za zanimljiviju igru u bilo koje doba :)

Da nebismo pisali u tech temi samo o degradacijama i losim performansama........ :)
Dirt Rally je primjer kako se treba fantasticno optimizirat jedna igra,igra se vrti na najnovijoj inacici EGO engina koji je ljepsi nego ikad da se tako izrazim.
Na mojoj gaming mashini igra radi na prosijecnih 75fps dok je najnizi zabiljezeni framerate 66fps i to je sa maxed out techom sve na ultra plus 8xMSAA.
Testirao sam igru, i slažem se da igra izvanredno izgleda, a zahtjevi su i dalje mali. Ali što je najbolje, to nije zadnja verzija EGO enginea. Zadnja (4.0) je prezentirana u F1 2015. Codiesi su se odlučili na stariju verziju (EGO 3.0) valjda zbog veće stabilnosti i jednostavnijeg programiranja.

Nigdje ti nisam napisao sto ti trebaš gledati.
Apsolutno nigdje.
Niti ti držim prodike o gameplayu...hvatas se jedne stvari koje sam spomenuo tek tako, a ti to izvrćeš.
Totalno nebitna stvar ,al ajde nek ti bude.
Btw nigdje nisam napisao da mi je grafika nebtina već da mi nije presudna ukoliko me bas interesira. Čitaj.
Gle stari ovo je tech topic. Raspravljamo o techu, ne o potencijalnoj gameplay kvaliteti divisiona i zasto sam ja odigrao witchera..

Prvi rezultati za Rise of the Tomb Raider, launch day, prvi driveri Nvidie. Gledah zbog sebe, pa je zato starija Keplerica 770.

CASE: Cooler Master Elite 130
PSU: Corsair HX620W
MBO: Asrock H77M-ITX Intel H77 SK1155
CPU: Intel Core i5 2320 Quad Core, 3,0 GHz
RAM: Crucial Ballistix 16GB DDR3 1600Mhz
GPU: Gigabyte Geforce GTX 770 WINDFORCE OC 4GB DDR5
SSD: Kingston V300, 2.5 SATA III 240GB
HDD: Western Digital Green, 3.5 SATA III 2TB

Rezultati:

1920x1080 - DX11 Very High + FXAA + 16 AF

Avg: 49 - Min: 35 - Max: 80

God bless Nvidia. HBAO+

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/rise-of-the-tomb-raider/alt/rise-of-the-tomb-raider-ambient-occlusion-interactive-comparison-005-hbao-plus-vs-off.html

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/rise-of-the-tomb-raider/alt/rise-of-the-tomb-raider-ambient-occlusion-interactive-comparison-007-hbao-plus-vs-off.html

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/rise-of-the-tomb-raider/alt/rise-of-the-tomb-raider-ambient-occlusion-interactive-comparison-002-hbao-plus-vs-off.html

http://images.nvidia.com/geforce-com/international/comparisons/rise-of-the-tomb-raider/alt/rise-of-the-tomb-raider-ambient-occlusion-interactive-comparison-001-hbao-plus-vs-off-alt.html

Koja razlika. A čitao sam baš upravo da je jedna od najzahtjevnijih opcija u igri. Ne čudi.

Koja razlika. A čitao sam baš upravo da je jedna od najzahtjevnijih opcija u igri. Ne čudi.
zalosno da

zar igra nema alternative za AO?