Vezano uz podmornicu, i samo izranjanje mi nikak ne drži vodu. Ne može toliko preživjet + hladnoća + dekompresija. Nije da je 10 metara zaronio…
Zadnji film/ovi koje ste pogledali
Conclave (2024)
Zanimljiv film, poučan u vezi samog biranja novog Pape. Sama procedura i način biranja. Rasplet filma totalno nepredvidiv. Zadnja scena pred sam početak odjavnih creditsa je za zamisliti se zbog višeznačja. 7/10.
Fall (2022)
Iako se bojim visina i sa takvim filmovima imam problem on mi je dalje zbilja odličan film.
Film o dvije najbolje frendice i od jedne muž. Amaterski se penju na planine, stijene, uglavnom visine. Nakon smrti muža prilikom jednog penjanja, odluče se na ponovnu penjačku avanturu. Ovog puta na tv toranj u zabiti. Toranj visok 600 m koji uskoro ide u remont. Plan im je da se popnu na njega i sa vrha prospu pepeo pokojnog muža. Toranj koji će biti poprište glavne radnje.
Film također nepredvidiv i pomalo šokantan u jednom dijelu filma.
Kako se užasavam tih prokletih visina, nije mi fakat bilo dobro u glavi. Morao sam si povremeno zaustavit film da odmorim. 9/10.
Uf nahvalili ste Sinners jebacki ocjene isto tako ima brutalne ali meni se svidio nije.
Kao drugi dio je top prvi uvod pa nisan htio primotavati ali na kraju filma mi je zao sto nisan pogleda sa primotavanjem.
Soudtrack je top ali ostalo meni ne
Mickey 17
Distopijska SF satira s uvijek odličnim Pattisonom u glavnoj ulozi.
Prvi dio filma mi je bio odličan i jako zanimljiv.
Drugi dio dosta slabiji i kako se film bližio kraju dojam je bio sve lošiji.
Kada sve zbrojim i oduzmem na kraju ipak nisam bio zadovoljan.
127 Hours (2010)
Frend mi je poslal link ovog filma sa imdb-a i ja ga pogledao isti dan navečer. Zna kaj volim. Dobar mi je bio. Malo i jesam zbog umora zadrijemal pred kraj i nemam pojma kak se to dogodi skoro svaki put kod gledanja nekog dobrog mi filma a napeto sve i ja zaronim u dubine sna ali to se riješi sa premotavanjem unazad.
Film je također penjački ali više onako pokušaj penjanja iz dubine i klaustrofobičan je. O tom i jest radnja. Film ima dodatnu težinu jer je snimljen prema istinitom događaju. Baš sam se htio stavit u njegovu kožu tog glavnog lika i uff…. nije ugodno pa sam morao brzo izać iz lika jer dobio bih napad panike gledajući kao da sam dio tog. Taj čovjek iz stvarnosti koji je to sve proživio bio je baš pravi bedak, ugrozil si je život iz nekog inata ili što već. Mladost ludost. Naučil je lekciju na najteži način. 8/10.
Ballerina
7/10
Dobra akcija al nije to John Wick, neću ulazit u detalje da ne potaknem raspravu na woman superiority al neke stvari su neizvedive mužima od 100 kila a gdje će Ana de Armas…
Film gledati ko akciju i isključiti logiku. Uglavnom visoka produkcija i sve top.
- Uređivano
MI: Dead Reckoning Part II- odlicna zavrsnica, Cruise je tata
Ballerina- smijurija od filma, sve je 4 stepenice losije od Wick serijala, jedino kaj film spasava da nije potpuni promasaj je Keanu.
Predator: Killer of Killers- sat i pol spektakla, vrhunska animacija i rezija, uzivancija. Falili su mi kukavicki Predatori.
renda MI: Dead Reckoning Part II-
Ayooo gledao u kinima ili online?
- Uređivano
Ok, jel ovo neka lijeva piratska verzija Sinnersa koju sam ja skinuo s interneta, ili je fakat aspect ratio filma nenormalan?
Ovi crni barovi poviš i ispod slike su nenormalno veliki. Dok su scene akcije normalnog aspect ratia.
Bukvalno ti smeta dok gledaš film, i ne možeš ne primjetiti svo vrijeme.
fensisuperstar naravno da u kinu, to je grijeh gledat prvi put doma.
- Uređivano
Raziel Ne znam što si skinuo, ali film je snimljen:
Autumn Durald Arkapaw is the first cinematographer to incorporate 65mm in its widest aspect ratio, Anamorphic Ultra Panavision 70 (2.76:1), and the tallest aspect ratio, IMAX format (1.43:1), in the same film.
Koliko sam vidio promjene u aspect ratio su zadržali namjerno i za streaming. U kinu film izgleda senzacionalno.
Gledam prvih 15 minuta i umirem od dosade.
Gluma u kurcu…lik pogodi lika u guzicu pištoljem a ovaj samo da se ne smije…
Jel film horor, drama, mjuzikl ili koji racku?
Crnačke idiotarije
doctorfreak Crnačke idiotarije
Prvo ustani kad pričaš o "crnačkim" idiotarijama i njihovom sposobnošću glume.
A onda pronađi sliku Morgana Freemana ili Denzela Washingtona, i zalijepi sebi na zid, da sapereš ovu blasfemiju koju si izjavio.
- Uređivano
Raziel Washington mi je u top 5 glumaca ikada. Freeman ok, ovisno o filmu.
Jordan li-la, a film bezveze. Prenahajpano.
Pogledao Beverly Hills Cop: Axel F
Kakav povratak u prošlost. Budi nostalgiju. Eddie Murphy u fantastičnoj formi btj.
28 Years Later- veliko razocaranje, prvih 40 min otp. vrhunski, napeto, strasno, nabijeno adrenalinom, sve ide k tome da me ceka vrhunski nastavak meni dragog serijala i onda totalni zaokret i ode sve u k…c, steta, bas steta.
Znači ide sve na lošije?
Ja sam sinoć pol prespavao gledajući prvi iz serijala, tj. 28 dana poslije. Gledao sam ga prije u cijelosti tak da znam kakav je i to mi je možda najbolji 28 nečega poslije. 28 tjedana poslije mi je onako. Ima mi malo više akcije i sve je ubrzanije. Horor po meni mora bit laganini, pa i trom da te lagano satre.
Zombiji su sve brži kao da su na steroidima. Kako stvari stoje uskoro bi mogla to bit nova rasa zomboidi koja ima inteligenciju a ne trulo hodajuće s nogu na nogu meseko koje se glasa poput pajceka pred zadnji izdisaj.
Koji će sljedeći naziv filma bit sa 28. Ispucali su skoro sve. 28 desetljeća. poslije. Trebali su počet sa sekundama da ih bude više u budućnosti.
Zajedničko u sva tri filma što su im traileri bolji od samog filma.