• Brijac

•  
    •  
    •  
    •  
  • Uređivano

ThomasAAnderson

Dobro ih je Broccoli nazvala.

Šteta ako ispadne tako kako se piše. Baš su mi dobro sjeli Craig-ovi filmovi sad kad ih ponovno gledam i baš sam s nestrpljenjem čekao da se odabere sljedeći Bond.

Ali što se i moglo očekivati kad je prodano Amazonu. Ništa dobro od njih nije još izašlo.

7 dana kasnije

Heretic - 7/10

Neloš triler. I meni osobno prvi film s Grantom nakon valjda milijun godina, rekoh valjda se umirovio čovjek.

1917

Još uvijek sam pod dojmom jer sam ga maloprije pogledao. Oduševljen sam.

Lagano ulazi u top 5 najboljih ratnih filmova koje sam ikada pogledao.

Trebalo mi je desetak minuta da se naviknem što je sve iz jednog kadra ali nakon toga mi je odlično sjelo.

Kapa do poda kako su to izveli.

Kinematografija, produkcija, efekti i zvuk… Koji god superlativ odaberem nije dovoljno. Ništa čudno da je pokupio 3 Oskara baš na tim poljima.

Baš audiovizualni spektakl.

Moram pohvaliti i glazbu. Malo je filmova gdje je ona toliko dobra da je stalno primjećuješ.

U ovom filmu me oduševila. Kada sam išao guglati i vidio da je Thomas Newman kompozitor sve mi je bilo jasno.

Radnja mi je bila dobra. Napeto, zanimljivo, nepredvidljivo i prepuno dobrih scena.

Velika preporuka. Vrhunski film.

Complete Unknown-Giphy - Episode 7 Nbc GIF by Law & Order

Fight or Flight- vrhunska akcija, zabava od pocetka do kraja.

6 dana kasnije

Film kojeg imam potrebu pogledati svake godine. Bloodbonre prije Blodborne-a. Svakim gledanjem postaje sve bolji i bolji.

Asteroid City

Zbog ovog quotea sam išao gledati film:

"American filmmaker Wes Anderson's film Asteroid City received a six-minute plus standing ovation at the Cannes film festival 2023."

Pojma nisam imao da je u ovom filmu jedna od najjačih glumačkih postava svih vremena.

Scarlett Johansson, Tom Hanks, Edward Norton, Adrien Brody, Margot Robbie, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Steve Carell, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Matt Dillon itd.

Brutalna postava glumaca…

Da se vratim na početak i onaj stojeći aplauz od 6 minuta na festivalu u Cannesu.

Pojma nemam na kojim je drogama bila ta publika i zbog čega su toliko pljeskali jer ovaj film nema veze s ničim.

Gledam i ne znam šta gledam i koja je poanta.

Ili sam ja jednostavno glup i ovaj film je prenapredan za mene.

StarFox_N to je Wes Anderson, ili ga volis ili ne, nema sredine, meni su svi njegovi filmovi vrhunski, ali skroz kuzim ako nekome nisu ni dobri.

Ova dva filma su teske kenje.

Dosta dobar film, malo blesav mozda jer je "crtani".

Lud film pun preokreta uz odlicnog JGL-a.

1. Dobar i originalan
    2. Moze se gledati
    3. Blesavo
    4. James Bond bez dodatne opreme
    5. Lošiji od prosla 2 nastavka koji su za 7.

Brijac

Nisam gledao osim trailera kojeg unutar reklama prikazuju svaki dan. To mi je bilo dovoljno da me ne zainteresira.

S vremenom sam naučio da ima nešto u nazivu filma. Kapetan Amerika, kaj? Kapetan Europska Unija. Za klince možda ok filmić

Anora - 7,5/10

Na kraju ok film (ne bih rekao film godine, ali ako kritika tako kaže…), relativno solidan kao komedija s elementima drame. Glavni likovi simpa, Mikey i više od toga s glumom zbog čega je i dobila Oscara. Završetak sasvim prikladan i ponajviše od svega - uvjerljiv.

renda

Ima odavno dobar rip za pogledati

Smece slobodno je mogla biti jedna epizoda serije.

Ne vidin neki spas Marvela jer ovo tone i tone

renda

Ma nisam lud, a ni nemrem od djece otići više od dva puta godišnje tak da sigurno ne bih otišao radi ovoga.

Ima solidan WEBRip već neko vrijeme kako Miro kaže.

JoelDrake Mislim da je bolje pitanje kako se Disneyju/Marvelu više isplati izbacivati te odrone. Valjda ih Kinezi spašavaju, baš kao i sve ostalo danas.