Znaš kaj je problem kolega?
Da igra u suštini nije loša, jebemu očekuje vas next gen shit(ja mislio da je igrano na PS5 devkitu) ali je Neil toliko izobličio naraciju i fokus priče da prosječnom fanu igre dođe na povraćanje.
Isti tip kojega branite koristi sve moguće "manjine" za samopromociju (a pritom ih sve osakati i prikaže u negativnom kontekstu)
Gay ljude prikazuje sasvim suprotno nego u RL(kao holivud), pritom ih demonizira i sodomizira, kako bi igra opet vukla paralele sa filmskom industrijom a on pobrao nagrade i hvalospjeve od mainstream medijske propagande.
Tipa "stuning and brave"!
Kršćani dožive isti tretman, kao i dvije trenutno aktualne rase u svijetu.
Jedino su židovi pozitivci, jer nećeš srati po sebi(Neil je talmudski židov) ako niste znali do sada. Ima tu još jedan bitan detalj koji je spoiler. Da ne ispadne opet da mi židovi smetaju, ne, nema veze s time, prave židove maksimalno respektiram, oni nemaju suradnje ni veze u takvim industrijama.
Prvi nebi srao da je to napravio sa novim IP-em ili TLOU spin offom, šta sad, nek se lik promovira.
Tako je trebalo biti.
Na netu ga već poređuju sa novim Kojimom što je apsurd. Kojima je institucija, od njega znaš što dobivaš, njegove igre igraš ili ne igraš, točka.
Sve je stvar profita danas pa tako ni Sony first party studiji više nisu imuni na to. Sjećate se kako u Uncharted 4 mlatite crnkinju? Javnost se bunila.
Frajer napravi Lost Legacy gdje ona mlati bijelce kako bi udovoljio kritici.
Čovjek je biznismen za razliku od Kojime i Cory Barloga koji imaju identitet. Igra će se baš radi kontroverze prodavati, mnogi će kupiti samo da vide kakav je to famozni bauk.
Poput ljudi koji su masovno gledali 50 shades of Gray radi trenda, kako bi rekli u narodu to je sada in.
To je ciljao, umjesto da flopa preorderi na amazonu izletiše u nebesa. Neću u neke teorije zavjere sad ali jebeš mi sve da igra nije procurila po praksi "posve slučajno" . Prije pecanja baciš udicu.