Šta nije bilo priče da će MP izać par miseci nakon launcha

Ne znam, treba samo haknut server od NDa, tamo pise sve. Imaju cak i snimljen MP gameplay

Woddiebone,zasto si uvjeren da je pravednik lagao? Ponudio je svakom ovdje u PM to sta je tvrdio.Za mjesec dana bi se pokazalo dali je govorio istinu.Sumnjam da bi se neko tako nisko spustio i blefirao

Muka mi je od interneta, od reddita, od kurcapalca, teorija zavjere i plačljivih baba.
    Više niko ne zna u ničemu uživati.

19marksman89 Ponudio je svakom ovdje u PM to sta je tvrdio.Za mjesec dana bi se pokazalo dali je govorio istinu.Sumnjam da bi se neko tako nisko spustio i blefirao

Ovo. Evo neka se netko ponudi da mu covjek posalje na pm cijeli plot, npr woodie koji tu zbog jebene igre vrijedja ljude bezveze, i to je to.

Dozovite se pameti. Ovo su rasprave oko igara i ne vidim razloga da se koljete oko takve banalne stvari, ali ocito su one nekima vise od zivota.

@Tzereen meni je iskreno to sve smijesno. Tko lud uopce zalazi na takve stranice i teme ako se boji spojlera? Evo ja jos nikakav spoiler o ovoj igri na YouTube nisam vidio, niti mi izbaciva ikakav TLoU2 Thumbnail i slicne gluposti, a kojeg vraga uopce imam raditi na redditu itd?!

Realno je steta ako si je neki fan spojlao, ali sam si je kriv sto njuska okolo, a zna kakvo se sranje dogadja. Strpi se od cunjanja tih mjesec dana jebemu.

19marksman89 Woddiebone,zasto si uvjeren da je pravednik lagao? Ponudio je svakom ovdje u PM to sta je tvrdio

maverick Ovo. Evo neka se netko ponudi da mu covjek posalje na pm cijeli plot, npr woodie koji tu zbog jebene igre vrijedja ljude bezveze, i to je to.

Pa link koji bi Pravednik dao je u slici na dnu. Ali radi se o tome da nigdi nije proculiro 14-satni gameplay ( kojeg je Pravednik naveo ) nek samo od sat i po. Jer jedino sam cuo ofdi po prvi puta da ima neki 14-satni gameplay. O tom se radi. Na svim vecim forumima ni sekunda nit A o tome. Usto nit kraj se ne zna.

Ja nisam citao spoilere ali sam nasao masu ljudi i komentara koji govore o zavrsetku igre i cjelokupnom plotu koji je navodno sranje.

PS2MASTER ma sve pet Masteru. Ja cu igrati igru, vjerojatno odmah pri izlasku, bez obzira na leak i na gundjanje drugih. isto tako cu ju vjerojatno odmah prodati pri zavrsetku jer ne nalazim replay value u takvim igrama, tako da cu ju zapravo odigrati za sicu, koliko ce sigurno vrijediti, bez obzira kakva bila. prvi dio sam odigrao za 15ak € ako se ne varam. taman euro po satu. isplatilo se, a nakon toga jos i dobio nesto sitno za nju.

19marksman89

Nisam ni ja citao spojlere, al samo tema na ERI ima skoro 5000 komentara i ......ni rijeci da je kraj procurio. Nema ga. I gore sam naveo citat lika koji je u spojler temi i on sam kaze da je kraj nepoznanica. Al da, procitao i ja da je prica kontroverzna

Znaš kaj je problem kolega?
          Da igra u suštini nije loša, jebemu očekuje vas next gen shit(ja mislio da je igrano na PS5 devkitu) ali je Neil toliko izobličio naraciju i fokus priče da prosječnom fanu igre dođe na povraćanje.

Isti tip kojega branite koristi sve moguće "manjine" za samopromociju (a pritom ih sve osakati i prikaže u negativnom kontekstu)

Gay ljude prikazuje sasvim suprotno nego u RL(kao holivud), pritom ih demonizira i sodomizira, kako bi igra opet vukla paralele sa filmskom industrijom a on pobrao nagrade i hvalospjeve od mainstream medijske propagande.
          Tipa "stuning and brave"!
          Kršćani dožive isti tretman, kao i dvije trenutno aktualne rase u svijetu.
          Jedino su židovi pozitivci, jer nećeš srati po sebi(Neil je talmudski židov) ako niste znali do sada. Ima tu još jedan bitan detalj koji je spoiler. Da ne ispadne opet da mi židovi smetaju, ne, nema veze s time, prave židove maksimalno respektiram, oni nemaju suradnje ni veze u takvim industrijama.

Prvi nebi srao da je to napravio sa novim IP-em ili TLOU spin offom, šta sad, nek se lik promovira.
          Tako je trebalo biti.
          Na netu ga već poređuju sa novim Kojimom što je apsurd. Kojima je institucija, od njega znaš što dobivaš, njegove igre igraš ili ne igraš, točka.

Sve je stvar profita danas pa tako ni Sony first party studiji više nisu imuni na to. Sjećate se kako u Uncharted 4 mlatite crnkinju? Javnost se bunila.
          Frajer napravi Lost Legacy gdje ona mlati bijelce kako bi udovoljio kritici.
          Čovjek je biznismen za razliku od Kojime i Cory Barloga koji imaju identitet. Igra će se baš radi kontroverze prodavati, mnogi će kupiti samo da vide kakav je to famozni bauk.
          Poput ljudi koji su masovno gledali 50 shades of Gray radi trenda, kako bi rekli u narodu to je sada in.
          To je ciljao, umjesto da flopa preorderi na amazonu izletiše u nebesa. Neću u neke teorije zavjere sad ali jebeš mi sve da igra nije procurila po praksi "posve slučajno" . Prije pecanja baciš udicu.

aktualne rase u svijetu

Neil je talmudski židov

Wow.

Sjećate se kako u Uncharted 4 mlatite crnkinju?

Ne.

Tko uspije doći do ovog zaključka ima ozbiljnih problema.

To je ciljao, umjesto da flopa preorderi na amazonu izletiše u nebesa

Da, nastavak igre koja se računa kao jedna od najboljih svih vremena se sigurno ne bi prodao.

Proziran si i jasno je zašto ti smeta igra. Prozirno je i koliko se pokušavaš suzdržati bez da kreneš u svoje pravednikovanje po kojem si poznat. Kad se to dogodi, jer vjerujem da je neizbježno, ide ti permaban bez upozorenja.

Fico

Ne.

A daj ajd. Nemreš da zaboraviš Nadineino dupe. Utegnuta ko praćka. 😃

Pitanje dal Druckman spoila igru ili nešto drugo? 😁 Ko se usudi kliknut na Play?

Sjećate se kako u Uncharted 4 mlatite crnkinju? Javnost se bunila.

Kak i Fić veli, ko god je ovo doživio na naveden način, taj ima problema sa mozgom, pa nek se uvrijedi ko god hoće.

Jedina scena ikad igdje unazad 20 godina di sam okrenuo očima od prosera je bila ona "Women Power" iz Endgamea, di je bilo malo preočito guranje toga da se zadovolje ovi najglasniji (a redovito najbedastiji) na internetu.

Ako će bit sličnih stvari u Tlou2, tu smo da prokomentiramo, al ova Pravednikova "agenda" je baš ono, preočita i totalno neuvjerljiva, sorry 🙂

Offtopic pobrisan. Daljnje sankcije su višemjesečni banovi. Držite se teme igre. Hvala.

Zao mi je sto sam zakasnio na pobrisane postove, ali i ovo dosada je stvarno wow! Ja ne mogu vjerovati!